Krémmánia magazin

Stop Stressz! Új ampullák a tökéletesen relaxált arcbőrért (X)

Nem is sejtenéd, de a mindennapok során számos stresszhatás éri arcbőrödet, melyek öregítik azt. A BABOR azonban megtalálta erre a megoldást! Két olyan ampulla koncentrátumot fejlesztettek ki, melyek tökéletesen relaxált és ragyogó bőrt varázsolnak egy szempillantás alatt!

Az arcbőr a városban való közlekedés vagy épp a monitor előtt ülve is káros környezeti hatásoknak van kitéve, így jól jön az extra védelem szépségének megőrzése érdekében. A Pollution Protect ampulla pajzsként véd a környezeti stressz ellen. A hatékony aktív probiotikus összetevők és természetes antioxidánsok kombinációjának együttes ereje segít szembeszállni az UV sugárzás, légszennyezés és kék fény okozta negatív hatásokkal. A koncentrátum stimulálja az autoimmun folyamatokat a bőrben, ezáltal javítja a sejtek gyógyulását, továbbá aktivizálja a bőr saját anti-oxidáns védelmi mechanizmusát és segíti a bőröregedés elleni küzdelmet.

Bőrünkre azonban nem csak a külső környezeti hatások, hanem a belső feszültség is negatívan hathat. Napjainkban a stressz és a rohanás általánossá vált, ami nem csak a hangulatodra, de sajnos a bőröd szépségére is rányomja a bélyegét. A Stress Control ampulla azonban segít, hogy az arcbőr kiegyensúlyozott és gyönyörű maradjon a legfeszültebb helyzetekben is. Az ampullában található intelligens stressz ellenálló komplex 3 lépésben nyújt azonnali segítséget: szabályozza a kortizolszintet, mely az arcbőr szárazzá és ráncossá válását okozhatja; segíti az arcizmok ellazulását, megnyugvását; valamint szabályozza a válasz reakciókat és csökkenti az írritációt.
Még mindig feszült vagy? A bőröd már nem! Tapasztald meg Te is a legújabb szépségampullák erejét!

 

Vásárold meg a termékeket online a www.babor.hu oldalon, vagy személyesen BABOR kozmetikusodtól! Keresd meg a hozzád legközelebbi BABOR kozmetikust, akitől személyre szabott bőrápolási tanácsokat is kaphatsz.

A cikk a Babor támogatásával készült.