Krémmánia magazin

Ilyen lesz az ősz legnépszerűbb szemsminkje

Szemernyit sem csökken a nyári ragyogás az ősz beköszöntével, legalábbis, ami a szemsminkeket illeti. A csillámporok és csillámos szemhéjfestékek mindent visznek az új szezonban, legyen szó minimalistán elsuhintott pár fénypontocskáról vagy a teljes szemhéjat beborító ragyogásról.

Fotó: instagram/halpernstudio

A sárga és rózsaarany, az ezüst és a bronz továbbra is megunhatatlan megoldást kínálnak, belőlük egy lehelletnyit szépen illeszthetünk visszafogottabb sminkekhez is.

A divattrendeket felvonultató bemutatókon a leglátványosabb szemsminkeket a Halpern prezentálta, modelljei szemhéját mintha csak arany fóliával fedték volna be, úgy ragyogtak.

Az intenzívebb – jellemzően – bulisminkek esetén a lilás, rózsaszínes árnyalatokat lesz érdemes kipróbálni, az igazán trendkövetők pedig megpróbálkozhatnak azzal is, hogy ajkaikat színben és ragyogásban harmonizálják szemsminkükkel, de előre szólunk, viselésük nem lesz kényelmes. A Rodarte kifutóján láthattuk ennek mesteri kidolgozását, de az Ashish vagy a Dries Van Noten bemutatók modelljei sem szűkölködtek a csillámos szemsminkben.

A Krémmániára is felkerült újdonságok közül témába vágó az Essence Royal Paty Eyeshadow Palette, aminek csillogó dobozkája nem kevesebb mint 28 színt rejt, köztük egy sor ragyogó árnyalatot.

ESSENCE ROYAL PARTY EYESHADOW PALETTE

A Morphe x Jeffree Star Artistry Palette ennél is tovább megy, ugyanis 30 szemhéjpúdert pakoltak a palettába, melyek közt nem csak gyöngyházfényben tündöklőket találunk, de csillámoktól hemzsegőket is.

MORPHE X JEFFREE STAR ARTISTRY PALETTE

Végül érdemes megemlíteni az új Urban Decay Naked Honey Eyeshadow Palette-et is, amelyben ragyogó arany és borostyán árnyalatokat találhatunk, a paletta a földszínek szerelmeseinek igazi luxus kényeztetést jelenthet.

Urban Decay Naked Honey Palette Sminkpaletta