Krémmánia magazin

Hatalmas sminkpalettával jelentkezett az Anastasia Beverly Hills

Eddigi legnagyobb, és talán nem tévedünk sokat, ha azt állítjuk, leglátványosabb sminkpalettáját mutatta be az Anastasia Beverly Hills Norvina Pro Pigment Palette Vol 1. néven.

A négyszögletes formájú, élénklila csomagolású szemfestékpaletta 25 vibráló árnyalatot (és egy tükröt) rejt, amelyek bizony nem arra hivatottak, hogy egy szimpla nude szemsminket készítsünk velük. A fényes és matt finisű színek a fotók alapján gyönyörűen pigmentáltak, élénkek, többségük nagyon szép meleg tónusú. A lilák a legmeghatározóbbak, de narancsok, sárgák, pinkek is jelen vannak, plusz pár sötétebb, igazi őszi-téli alapszín, amelyeket felfrissítenek a hideg kékek.

A márka sminkpalettái eddig is népszerűek voltak a Krémmánián, az Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Eyeshadow Palette a vélemények alapján kategóriájának igazi gyöngyszeme, de az Anastasia Beverly Hills Soft Glam Eyeshadow Palette is sok-sok dícséretet kapott már. Kíváncsian várjuk, erről az újdonságról milyen véleménnyel lesztek. Az ára 60 dollár, vagyis nagyjából 17 ezer forint.