Krémmánia magazin

Charlize Theron bemutatta a szezon No.1 rövid frizuráját

Charlize Theron elkészíttette magának a frizurát, mely egyszerre klasszikus és merész, ráadásul olyan jól áll neki, hogy nem csodálkoznánk, ha a fotók láttán tömegek állnának sorba, hogy Theron-hajat vágassanak.

A gombafrizuráról a hajstylistja, Adir Abergel elárulta, hogy azt nem más, mint Linda Evangelista ihlette. A szupermodellnek 1989-ben Peter Lindbergh divatfotós javasolta, hogy vágassa rövidre a haját, aki volt olyan bátor és megtette, Lindberg pedig megörökítette azt. A merész változtatás akár a karrierjébe is kerülhetett volna, de mint tudjuk, nem így történt, sőt! Egy csapásra a kifutók ünnepelt sztárja lett, a “Linda-haj” pedig úgy tűnik, Charlize Theronnak köszönhetően idén visszatér hozzánk.

Charlize Theron gombafrizurát vágatott (Fotó: instagram/charlizeafrica)

A színésznő még az idei Oscar-gála idején döntött úgy, hogy barnára festeti bubi frizuráját, majd júniusban rövidre vágatta, de akkor még megelégedett egy szolid pixie frizurával. Az új gombahaj ennél jóval merészebb választásnak tűnik, amelynek a lágy világosítás nagyon jót tett.

The 24th Annual Critics' Choice Awards - ArrivalsCelebrity Sightings In New York City - May 01, 2019Celebrities Attend Wimbledon 2019
< >
Charlize Theron 2019 januárjában a Critics' Choice Díjátadón Fotó: Steve Granitz/WireImage)

Az új megjelenés egyébként a Halálos iramban 9. részéhez is köthető, amelyben a kiberterrorista Chiper szerepében láthatjuk Theront.