Krémmánia magazin

Madonnával készített közös sminkszettet a Too Faced

Nagy mázlista, aki most New Yorkban tartózkodik, a manhattani 430 West 15th st. cím alatt ugyanis megnyílt egy Pop-Up Store, amelyben két, Madonnával közösen összehozott sminkszett kapható. Mindössze pár napig, szeptember 13-19 között lesz elérhető a limitált újdonság, egy ötös szemhéjpúder paletta, amit két színkombinációban, a Too Faced más, népszerű sminktermékeivel együtt, díszdobozos szettként árulnak.

Madonna és a Too Faced közös sminkszettet dobott össze.

Az azért picit purcsa, hogy egy ilyen kaliberű énekesnővel, mint Madonna, csak egy meglévő cuccokból összehordott, egyetlen új sminkpalettát tartalmazó kollekciót sikerült összehozni, mindenesetre az énekesnő aktuális, Madame X turnéja ihlette szettekbe az alábbi Too Faced sminktermékek kerültek be. A Medellin Set tartalmazza a Too Faced Melted Matte Liquified Long Wear Lipstick folyékony rúzst, a Too Faced Damn Girl! 24 Hour Extreme Volume Mascara szempillaspirált és a Too Faced Better Than Sex Liquid Eyeliner szemhéjtust is.

Az I Rise Set tartalma a Too Faced Better Than Sex Mascara szempillaspirál, a Too Faced Melted Matte Liquified Long Wear Lipstick folyékony rúzs, a Too Faced Chocolate Brow-nie szemöldökceruza és persze egy ötös szemhéjpúder paletta.

Arról egyenlőre nincs hír, hogy bármilyen formában is kapható lesz majd szélesebb körben is a két sminkszett, de csodálkoznánk, ha nem találnának ki hozzá valamilyen folytatást, végtére is, nem minden nap adatik meg a sminkmárkáknak, hogy Madonnával hozzanak össze közös sminkkollekciót.