Krémmánia magazin

Hugo Boss & High Note Skybar – Illatos koktélélmény (x)

Az új, szeptember elején bevezetésre került Boss The Scent Absolute lebilincseli az érzékeket. A két intenzíven csábító illat a ‘For Him’ és ‘For Her’, az eredeti illatok mélyebb, gazdagabb változatai. A történet folytatódik: a BOSS parfümök újabb érzéki utazásra invitálnak.

A Boss The Scent napjaink digitális világában bátran hirdeti, hogy merjük átlépni a határokat és engedjünk legbelsőbb vágyunknak, kapcsolódjunk le az online térről, helyette találjunk vissza a való világhoz. Gyakran megoszlik a figyelmünk, erősebb kötelékre vágyunk. Élményre. Szenvedélyre. Ami az érzékeinkre hat…

A Boss The Scent illatok most szövetségbe léptek – a Condé Nast Traveler által is – a világ legjobb rooftop bárjai között számon tartott High Note Skybarral, hogy az érzékelést közösen a végletekig fokozzák. Az Aria Hotel Budapest tetején található, egész évben nyitva tartó skybar a történelmi és a modern Budapest legjobb kombinációja, páratlan kilátást nyújt a városra letisztult, modern környezetben. A széles italválaszték részeként izgalmas fine drinking koktélokat is kínálnak, remekül harmonizáló barfood menüvel, most pedig egy hónapon keresztül – szeptember 17.- október 20. között – az érzékelésé és a csábításé a főszerep. A SkyBar és a Boss The Scent illatok által közösen megalkotott különleges koktélok kizárólag ezen a különleges helyen érhetők el a limitált időszak alatt.

A High Note SkyBar Bar Managerei a Boss The Scent Absolute for Him és For Her koktélok megalkotásakor – mind megjelenésben, mind az ízek világában – szeretnék felidézni azt az érzést, amelyet ezek az egyedi illatkeverékek adnak a viselőjüknek. A női és férfi koktélokban visszaköszönnek az illatokban megtalálható összetevők különleges jegyei.

„A Boss The Scent Absolute for Her női parfümnél a klasszikus Espresso Martini koktélt gondoltuk újra, ezért a vanílián felül egy barackos mézvizet használunk, amit mézből, forró vízből és baracklikőrből készítünk. A vodkát megtartottuk, és természetesen a friss espresso kávé se maradhatott ki, teljessé téve az élményt. Mind a női, mind a férfi parfüm egyik alkotó eleme a vetiver, amely enyhe füstős háttérillatot kölcsönöz a parfümnek. Szerettük volna ezt mindkét italban megjeleníteni, így ebben az esetben a díszítés részeként elhelyezett kávészemeket kicsit megpörköljük egy házisárkány segítségével.”

„A Boss The Scent Absolute for Him férfi parfümnél a Dark’n Stormy méltán híres kevert italát gondoltuk újra. Egy Agricolt, francia stílusú rumot választottunk alapnak, ami a koktél egyik legmeghatározóbb alkotóeleme. A gyömbérsör nem maradhatott ki, hiszen nincsen Dark’n Stormy gyömbérsör nélkül, amely egy alkoholmentes „sör” fajta. Ezeken felül a vetiver illatra utalva egy bárkanálnyi félig érlelt Mezcalt használunk, kevés lime-levet és egy Jerry Thomas nevű bittert, amelyben dominálnak a szegfűszeg és a fahéj ízei. Az utolsó alkotóelemet csak a legvégén csöpögtetjük az ital tetejére, hogy aranybarnás befejező réteget, valamint első illatot adjon a koktélnak, amit akkor fogunk érezni, amikor először emeljük szánkhoz a poharunkat.„

A koktélpárt Gózon Péter és Mihály Richárd Bar Managerek álmodták meg.

Minden érzékszervet bevonva, most már egyedi ízélményben is megismerhetők az új illatok…

A női és a férfi koktél egyaránt érzéki, vágykeltő, kifinomult és elegáns, akárcsak az őket ihlető parfümök.

Egy kis időre lépj ki az online világból, add át magad az íz- és illatélménynek, élvezd a fantasztikus kilátást és egymás társaságát! (Utána persze készíthetsz pár különleges fotót erről a felejthetetlen estéről ezen a csodás helyen…)

_DSC5391High Note Rooftop_Vertical_BlueSkyHigh_Note_0009
< >

Az új koktélok megkóstolása után egy illatminta is jár az illatok és ízek szerelmeseinek, ami még kedvezményes vásárlásra is jogosít bármely Douglas Parfümériában.

A cikk a Primőr Kft. támogatásáva készült.