Krémmánia magazin

Ökotudatos ajándéktippek – Mádara Ocean Love kollekció

Sorra jelennek már meg a karácsonyi szezonra tervezett kollekciók, amelyek között a Mádara limitált szettje igazán elismerésre méltó, a kozmetikumok ugyanis a Föld óceánjai és tengerei helyzetére és védelmére hívják fel a figyelmet.

A Mádara Ocean Love kollekció hét terméket tartalmaz, amelyek csomagolása növényi alapú műanyagból és az óceánokból visszagyűjtött műanyaghulladékból készült, ezért környezet- és óceánbarátak, valamint 100%-ban újrahasznosíthatók.

A kollekció minden tagja vegán, ECOCERT által minősített natúrkozmetikum. A környezettudatosság a termékek összetevőiben is megmutatkozik, ugyanis nem tartalmaznak olyan anyagokat, amelyek a tengerek és óceánok élővilágára károsak lehetnek, vagyis nincsenek bennük parabének, triclosan, szaponin és kémiai UV-szűrők sem.

MADARAOcean_Love_Oil_komp_RGB_3DMÁDARAOcean_Love_Hand_Cream_TUB_3D_RGBMÁDARA-Ocean_Love_Pur_Foam_FLAC_3D_RGBMADARA-Ocen_Love_Moist_Soap_FLAC_3D_RGBMADARA-Ocean_Love_Volcano_Soap_box_RGB_3D (1)MADARAOcean_Love_Charcoal_Soap_box_RGB_3D (1)MÁDARA-Ocean_Love_Set_komp_RGB_3D
< >
MÁDARA Ocean Love bőrápoló szett: Arctisztító hab és Daily Defence ultra rich nappali arckrém

Az Ocean Love dizájnja ráadásul mutatós is lett, nem véletlen, megtervezésére Klāvis Loris képzőművészt kérte fel a márka, aki igazi modern művész, aki folyamatosan keveri és újraértelmezi a művészeti ágakat, stílusokat és technikákat. Az óceánok és tengerek témájára is fanatasztikusat alkotott, ezzel is emelve kollekció értékét és különlegességét.