Krémmánia magazin

Itt az új Burberry illat: Burberry Her Intense (x)

Megjelent a Burberry Her Intense illata amely az eredeti Eau de Parfum merészebb, mégis elegáns változata. Szeder és cseresznye jegyek ütköznek a könnyedebb jázmin és ibolya akkorddal;
London energikus és sokszínű világának hangulatát varázsolják elénk.

A BURBERRY HER TÖRTÉNETE

A Burberry Her illatkollekciót London energikus, lendületes hangulatvilága ihlette és az ellentétek harmóniájából születő szépséget tárja fel. Cara Delevingne testesíti meg a londoni lány karakterét a Juergen Teller nevével fémjelzett kampány összes fejezetében. Cara, az illat arca merész, kalandvágyó, szabadlelkű személyiség. A Her Blossom a tavaszi Londonhoz íródott szerelmeslevél, Cara pedig ragyogó és derűs, tele energiával. Az illat kollekció harmadik tagja a Her Intense: futó vadvirágok nyúlnak az ég felé és lenyűgöző látványt nyújtó felhőkarcolók tornyosulnak a háttérben, Cara pedig merészen elegáns a tökéletesen vasalt kosztümben és zabolázatlan hajfürtjeivel.

 

“A Her Eau de Parfum, Her Blossom és a Her Intense London energikus hangulatvilágának háromféle tükröződése illatokba zárva. A Burberry Her illatvonal szívét a jól ismert virágos és gyümölcsös gourmand jegyei alkotják, de az egyes variánsok további összetevőkkel gazdagítva varázsolják elénk London játékos, nyüzsgő energikus világát.”

Francis Kurkdjian

Ismerd meg: Her Intense

Gazdag, elegáns és merész: a Burberry Her Intense összetett illat, amely London izzó energiáját zárja illatüvegbe. Egyszerre intenzív, mégis elegáns. Sötétebb tónusú és gyümölcsös. Az eredeti Eau de Parfum illatot a szeder, a bódító jázmin és a meleg benzoin teszi intenzívebbé.

Fejjegyek: szeder és cseresznye
Szívjegyek: jázmin és ibolya akkord
Alapjegyek: benzoin és cédrusfa

Az üvegen az eredeti Burberry design köszön vissza. A kollekció egyes illatait a kupakok eltérő színe különbözteti meg egymástól, a Her Intense üvege a népszerű ombre hatásban pompázik. A dobozok külső csomagolása az ajándékdobozokhoz hasonlóan fentről emelhető le, az egyes variánsokon a Burberry logó eltérő színű szalagokban fut, így az illat szerelmeseinek könnyebb a legnagyobb kedvenc felismerése.

A cikk a Primőr Kft. támogatásával készült.