Krémmánia magazin

Tudj meg róla mindent: INGLOT by Liptai Claudia sminkkollekció

Nem akármilyen sminkkollekció érkezik októberben, az INGLOT szépségmárka Liptai Claudiával készítette el legújabb limitált kollekcióját, aki olyan giganevet követ a sorban, mint az INGLOT worldwide márkanagykövete, Jennifer Lopez.

INGLOT x Liptai Claudia sminkkollekció

Az INGLOT by Liptai Claudia kollekcióban a márka tölthető Felxi palettájába 8 spéci színárnyalatból – melegebb és elegánsabb, hűvösebb színekből – válogathatjuk össze a nekünk tetszőket, amelyek mellé érkezik még folyékony highlighter, pirosító, rúzs és szájfény duo, mattra száradó liptint, szájceruza, csillám és egy nude körömlakk is, hozzá (is) passzoló fedőlakkal és száradást segítő folyadékkal.

INGLOT by Liptai ClaudiaINGLOT by Liptai ClaudiaINGLOT by Liptai ClaudiaINGLOT by Liptai ClaudiaINGLOT by Liptai Claudia
< >
INGLOT by Liptai Claudia

Az INGLOT a limitált kollekció tagjait is az EU-n belül gyártja, így a sminktermékek garantáltan állatkísérlet-mentes fejlesztéssel és gyártási technológiával készülnek. A kollekció darabjai az év végéig lesznek elérhetők a márkaüzletekben és az INGLOT webshopban.