Krémmánia magazin

Beautyújdonságok halloweenra

A tematikus kozmetikum kedvelői számára halloween igazi csemege lehet, hiszen számos márka ad ki ilyenkor jópofa kollekciókat, amik a pókok-szellemek-zombik témakörére épülve szórakoztatóan ijesztők – vagy csak szuper sminkszíneket tartalmaznak, ami egy szemhéjpaletta esetén például nem rossz dolog.

Lush – Halloweeni Kollekció

bewitched_bubble_bar_christmas_2018_11ghost_soap_christmas_2018_12little_box_of_horrors_pr_halloween_2019_13mercury_retrograde_bath_bomb_halloween_2019_1monsters_ball_bath_bomb_christmas_2019_2out_of_space_green_gift_halloween_2019_3pumpkin_pr_halloween_gift_2019_4punkin_pumpkin_bath_bomb_haloween_2019_5snake_tote_bag_halloween_lush_2019_6sparkly_pumpkin_bubble_bar_commerce_halloween_2017 (1)_7the_owl_and_the_pussycat_owl_gift_halloween_2019_8the_owl_and_the_pussycat_pussycat_gift_halloween_2019_9web_fireworks_not_wrap_haloween_2019 (1)_10
< >
The Owl and Pussycat Fürdőbombatartó

A Lush-nál idén is megjelentek a cukibbnál cukibb halloween témájú kozmetikumok, amikhez 2 az 1-ben fürdőbombatartókat (melyek maszkká alakíthatóak!) is választhatunk, vagy beszerezhetjük őket szettben is: a Pumpkin és Little Box Of Horrors ajándékcsomagok is aktuális újdonságok. Ha te válogatnád össze kedvenceidet, akkor választhatsz hozzájuk kendőcsomagolást is, halloween témájában az újrahasznosított palackokból készült Knot Wrap érhető el.

Revolution – Halloween Haunted House Szemhéjpúder Paletta

18 matt és fényes szemhéjpúder-kombinációt tartalmaz a sminkpaletta: narancsos árnyalatok és földszínek jellemzik, de néhány pink és lilás árányalat is került a palettába. Összességében egy nagyon kellemes, meleg tónusú színszett, mely a szándék szerint a Halloween témájához kapcsolódik.

Yamuna – Halloween fürdősó és tusfürdő karamellizált sötőtök illattal

halloween_furdoso_termekkep_50ghalloween_tusfurdo_termekkep_100ml-2
< >

A Yamunánál is készült ismét halloweeni apróság, ezúttal karramellizált sütőtök illatú fürdősó és tusfürdő vár ránk az üzletekben. Illatuk már elolvasva is ínycsilandozó lehet, a korábbi, halloween tematikájú termékeikre írt vélemények alapján pedig használni is érdemes ezeket a bőrápolókat.

H&M – Ideiglenes tetoválások

A fast fashion márka kínálatában találjuk meg ezt az ideiglenes arc és test tetoválás szettet, mely most limitlát újdonságként érhető el. Használata a szokásos: vízzel alkalmazva vihető fel, arctisztítóval mosható le.

MAC X Pony Park Hocus Pocus Szemhéjpúder paletta

hocus pocus1hocus pocus2
< >

Ezt a nyolc meleg, neutrális matt és szatén szemhéjpúdert tartalmazó palettát a MAC a Dél-Korea legnépszerűbb sminkmesterével, Pony Parkkal közösen hozta össze. A limitált kollekcióban rajta kívül találunk még folyékony rúzst, szájfényt, sminkfixálót, sminkecseteket, arcárnyaót, sőt még műszempillát is. Ha valaki beszerezte, feltétlen tudósítson róla a termék adatlapján!

I Heart Revolution Eyeball Highlighter – Terrif-Eye