Krémmánia magazin

Guerlain Goldenland Collection – karácsonyi sminkkollekció luxusszinten

Lehullt a lepel a Guerlain karácsonyi sminkkollekciójáról, gondolom senki nem lepődik meg ha azt írom, gyönyörűséges lett. Az ötdarabos kollekció lelke egy szemhéjpúder paletta, amely mellé új rúzsok, bronzosító, púdergyöngyök és egy fixáló spray is érkezik.

A Guerlain Goldenland Palette egy tizes sminkpaletta, melyben matt, metálosan fénylő és csillogó szemhéjpúderek találhatók. Arany, meleg barna és neutrális árnyalatokat rejt az aranyszínű dobozka, melybe a miniecseteken kívül tükör is került.

Guerlain-Goldenland-PaletteGuerlain-Goldenland-Palette-Cover
< >

Az ikonikus Meteorites púdergyöngyök karácsonyra a Goldenland Pearls nevet vették fel és egy újrahasznosítható dobozkát kaptak: ha elfogy a luxuspúder, ékszertartóként is megállja a helyét, olyan szép lett. Négy púderszín kapott helyet benne, rózsaarany, lágy rezes, borszín és fehér gyöngyök készültek az ünnepekre.

A púdergyöngyök mellett egy bronzosító is a kollekció tagja lett, a Guerlain Goldenland Bronzing Powder egy terrakotta highlighter, melynek tartója szintén újrafelhasználható.

A  Parure Gold Radiant Setting Spray sminkfixáló nem csak szimplán a kollekció tagja, de a márka egy aktuális újdonsága is, mely egy súlytalan, hidratáló permet apró aranyszemcsékkel, mely nem csak sminkünket fixálja, de védi bőrünket a légszennyezés káros hatásaitól is.

Végül a kollekció része három ajakrúzs is, a Goldenland Rouge G Lipstick trióban találunk egy barackos-aranyló változatot, egy rózsaszínes nude és egy matt málnapiros színt. Készült hozzájuk három limitált szériás rúzstok is, egy arany, egy fekete és egy mély borvörös árnyalatú.

Guerlain-Goldenland-LipstickGuerlain-Goldenland-Lipstick-Cases
< >