Krémmánia magazin

Dior Happy 2020 – sminkkollekció, amit a tűzijátékok ihlettek

A Dior már a jövő évet ünnepli új sminkkollekciójával, mely a Dior Happy 2020 nevet kapta. A ragyogó színekben tobzódó minikollekcióban szemfestékpalettát, rúzsokat és körömlakkokat találunk, melyek segítségével már a teljes ünnepi szezont végigragyoghatjuk.

A sminkkollekció lelke a már emlegetett szemfestékpaletta, egészen pontosan a Dior 5 Couleurs Palette kapott két új színváltozatot. A Celebrate in Gold meleg, aranyló és neutrális színeket tartalmazó paletta mellé egy vibráló kísérő került a Party in Colours személyében, amiben az ezüst és arany mellett csillogó smaragdzöld, liláskék és pink színeket találunk.

A rúzsoknál a Dior Diorific lett az a limitált szériás szépség, mely négy teljesen új színben és hihetetlenül ragyogó finissel érkezik. A színárnyalatokat nézve a pinkes 068 Charm, a 067 Dream nevű mályva, a 069 Delight élénk pinkes-korallos és az intenzív vörös 066 Passion színekből választhatunk.

Egy másik rúzskollekció is bekerült a Happy 2020 csapatába, az igazi rajongók a Dior Rouge ajakrúzs limitált szériás szettjét vásárolhatják meg, melynek színei a márka legnépszerűbb árnyalatait képviselik: a klasszikus vörös 999 mellé annak matt változata, a 999 Matte, a rózsaszínes nude 434 Promenade, a matt finisű, rózsás 722 Classic Matte, a szaténfényű vörös 080 Red Smile és a vibrálóan élénk, szaténfényű pink 520 Feel Good kerül a díszes neszesszerbe.

 

A Dior Diorific Vernis körömlakk ünnepi kiadásaként négy változat jelenik meg, egy csillámos, szivárványszínű fedőlakk mellett egy intenzív vörös (790 Passion), egy sötétlila (677 Dream) és egy rózsaszín (449 Charm), melyek szépen illeszkednek a rúzsok árnyalataihoz.