Krémmánia magazin

Szépség keretek nélkül: biztonságos és végleges megoldás a lézeres szemműtét (x)

Azt természetesen nem állítjuk, hogy egy szemüveges nő ne lehetne csodaszép, de kétségtelen, hogy a smink kevésbé érvényesül üvegen, kereten keresztül. Néha jó játszani az „értelmiségi” külsővel, ám ha kényszerből, mindig hordani kell a szemüveget, az sokaknak inkább teher. Nem véletlenül látunk viszonylag kevés szemüveges menyasszonyt… Egy szép arc, egy szép tekintet sem olyan látványos, ha félig-meddig elrejtjük.

Van egy korszerű megoldás, ami a szemüveggel kapcsolatos akadályokat akár egy életre megoldja, ez pedig a lézeres szemműtét. Hogy szépészeti hasonlatokkal éljünk, olyan ez, mint mikor sok éven keresztül történő havi gyantás szőrtelenítés után végre végleges és tartós eredményt kapunk egy lézeres kezelés-sorozattal, vagy mikor a napi szemöldökfestegetés helyett profi szakembertől egy gyönyörű, valósághű tetoválást kapunk. Vége a sok macerának, a külsőnk pedig már felkeléstől olyan, amilyennek igazán szeretjük. Természetes.

A lézeres szemműtéttel is ez a helyzet, hiszen ez egy biztonságos megoldás tartós eredménnyel, egyszeri befektetéssel. Akkor főként így van ez, ha mindenből az elérhető legjobbat választjuk. Kezeléstípusból és klinikából is.

London után már Budapesten is: új kezelés, tökéletes eredmény

Európában eddig csak Londonban volt elérhető – és most már a Budapestre, a Sasszemklinikára is megérkezett a világ egyik legkorszerűbb látásjavító kezelése, a Sasszem FEMTO Smart.

 

Ez a forradalmi beavatkozás személyre szabottan tökéletesíti a látást olyannyira, hogy akár 100% feletti lehet a látásélessége és többé nem okoz nehézséget az sem, ha rosszak a látási körülmények (pl. esti vezetésnél).

Szemgolyónk felszíne nem egyenletes, nagyítóval nézve látható, hogy olyan változatos, akár egy domborzati térkép – ráadásul nincs belőle két egyforma. A lézerszemészet egyik kihívása ezért az, hogy a lehető legpontosabban térképezze fel szemünk fénytörési hibáit. Minél jobban sikerül ez, annál precízebb és hatékonyabb lesz a korrekció. Ugyanígy fontos letapogatni az egyéni fénytörési hibákat, és az esetleges dioptriakülönbségeket. Ennyi mindent nem is érzékelnek a hagyományos szemészeti mérőeszközök. Ezzel szemben Sasszem FEMTO Smart kezelés során a Schwind Peramis, a világ egyik legkorszerűbb szemészeti mérőeszköze úgy pásztáz, akár egy műhold a földfelszínt: precízen, érintés nélkül érzékeli a szaruhártya egyenetlenségeit. Pontossága a hagyományos szemészeti mérőeszközöknek akár hatszorosa!

Az így nyert több tízezer mérési adat felhasználásval pontos kezelési terv készül, csak ezután történik bármilyen beavatkozás. Mivel a lézer és a mérőműszer összehangoltan működik, a biztonság és a pontosság garantált. Ezzel a kezeléssel még olyan rejtett fénytörési hibákat is korrigálni lehet, amelyeket a legjobb szemüvegek, kontaktlencsék, de még a hagyományos lézerkészülékek sem képesek.

A legjobbat a legjobb helyen

Tudjuk, hogy sokan a rohamos fejlődés ellenére bizonytalanok, tartanak attól, hogy belevágjanak a dologba. Pedig a szemészeti lézerkezelés ma már mindössze néhány percig tart, fájdalommentes. Még szabadságot sem kell kivennünk, egyetlen nap pihenés után folytathatjuk a munkát; számítógép vagy kormány elé ülhetünk. Az eredmény pedig lenyűgöző azok szerint, akik már túl vannak rajta: egy nagyon más élet kezdődik. Jöhetnek a visszafogott vagy akár az extrém sminkek is – nincs több korlát!

Magyarországon a legtöbb ilyen szemészeti kezelést (mostanáig több mint százezret) és kontrollvizsgálatot a Sasszemklinika végzi. De vajon mekkora ez a szám a többi klinika kezelésszámához képest? Az arányokat legjobban ez tükrözi: ma gyakorlatban 10-ből 7 páciens a piacvezető klinika mellett teszi le a voksát. Bár azt mondtuk, mindenki szeme más és más, huszonkét év tapasztalata után elmondható, hogy a  lézeres látásjavítás területén legtapasztaltabb hazai orvoscsapat a kihívások minden típusával találkozott már.  Az esetleges szembetegségeket, szemnyomás-problémákat szigorú protokoll alapján szűrik ki, így gyakorlatilag nincsen kockázat. Ugyanitt találjuk a legtöbb hiteles referenciát, hiszen számos ismert ember – Rubint Réka, Schobert Norbert, Gombos Edina, Tatár Csilla, Storcz Botond, Burján Csaba, Lábas Viki, Burján Csaba – az itteni orvosoknak köszönheti sasszemét. A legtöbb itt kezelt páciens látásélessége akár 125%-os… De talán ennél is többet jelent, hogy a klinikán dolgozó főorvos, vezető asszisztens és a klinika igazgatója is sasszemű. Így nem csoda, hogy minden beavatkozásra garanciát vállalnak.

A most új Sasszem FEMTO Smart kezelésre jelentkező első 1000 páciens 100.000 Ft kedvezményt és ajándék napszemüveget kap. Az akció november 2019. 30.-ig tart.

A cikk a Sasszemklinika támogatásával készült.