Krémmánia magazin

Babor maszk + ampulla = maximális hatékonyság (x)

A BABOR új termékeiben egyesül az exkluzív szövet maszkok ereje és az ampulla koncentrátumok lenyűgöző hatékonysága. A bársonyos gyapjúból készült maszkok még több nedvességgel töltik fel a bőrt, miközben az ampullák rendkívül koncentrált és aktív összetevői azonnal észrevehető, látható hatást biztosítanak.

Éld át a WOW élményt 4 különböző maszk x ampulla kombináció között válogatva!

A Pollution Protect valódi pajzsként védi bőrödet a mindennapi szennyeződések és a negatív környezeti hatások ellen. A maszkban található összetevők támogatják a bőr autoimmun folyamatait, javítják a sejtek helyreállítási mechanizmusait és segítk az UV sugárzás okozta bőröregedés elleni küzdelmet.

A Perfect Glow Mask intenzíven hidratál, ami segít az egységes arcszín kialakításában, így visszanyerheted bőröd természetes ragyogását. Elősegíti a bőr megújulását, védik a bőrt a szabad gyökökkel szemben és a kék fénynek való kitettség esetén is. Az eredmény? A bőr smink nélkül is ragyogó.

Amikor a bőr elkezd veszíteni feszességéből, a Collagen Booster Mask segítségével újra formába hozhatod magad! Serkenti a bőr kollagéntermelését a feszesebb arcbőrért. Az eredmény: kisimult, hidratált és friss bőr!

A Grand Cru Mask az egyetlen maszk, amely faszenet tartalmaz, lehetővé téve az ampullák aktív összetevőinek különösen jó felszívódását. A damaszkuszi rózsából kivont olajat is tartalmazó ampulla, tökéletes bőrfiatalítást biztosít és regenerálja a bőrt. Miközben bőröd újjászületik, a maszk édes, virágos aromája elkényezteti az érzékeket. Az eredmény azonnal látható!

Tipp: Mielőtt kinyitnád a tasakot, aktiváld az ampullát. A megjelölt ponton hajtsd össze a tasakot és préseld ki a kapszula tartalmát, hogy egyesítsd az ampulla és a szövet maszk erőteljes hatóanyagait. Ezután finom gyúró mozdulatokkal oszlasd szét a tasakban lévő maszkon, majd nyisd ki a tasakot és helyezd fel a maszkot a letisztított arcodra. Hagyd hatni 10-20 percig, majd éld át a WOW élményt!

Vásárold meg a termékeket online a www.babor.hu oldalon, vagy személyesen BABOR kozmetikusodtól! Keresd meg a hozzád legközelebbi BABOR kozmetikust, akitől személyre szabott bőrápolási tanácsokat is kaphatsz.