Krémmánia magazin

Demóna rúzsa lehet, hogy neked is meg van

Angelina Jolie Demóna szerepében visszatért a mozivászonra, és bár a film az elmúlt napokban kapott hideget és meleget is, azt azért elismerhetjük, hogy a színésznő még szörnyetegnek maszkírozva is gyönyörű.

A bemutató körüli érdeklődést fokozandó, egy érdekes kisfilmet osztottak meg arról, miként változtatta át a maszkmester, valamint a sminkesek és fodrászok csapata Angelina Joliet a szívtelen úrnővé. Ennek kapcsán pedig arra is fény derült, melyik az a rúzs, melynek Demóna a vérvörös ajkakat köszönheti.

Angelina Jolie, mint Demóna (Fotó: instagram/maccosmetics)

A rúzs nem volt más, mint a M.A.C Ajakrúzs matt finisű Russian Red árnyalata, amely az ajakárnyaló Krémmániás adatlapja szerint itthon is népes rajongótábornak örvend.

A M.A.C már a film első részében is együttműködött a sminkes csapattal, amit akkor egy limitált sminkkollekció is megkoronázott. Idén ugyan Disney-mintás rúzs nem készült, a film bemutatójához időzítve (és tekintettel a halloweenra) összeválogatták azokat a dekorkozmetikumokat, melyek segítségével mi magunk is elkészíthetjük a Demóna-sminket. Már persze akkor, ha van elég kézügyességünk hozzá.