Krémmánia magazin

Les Ornements de Chanel – a Chanel karácsonyi kollekciója

A Chanel karácsonyi kollekcióját a barokk stílus pompája és ragyogása ihlette, a Les Ornements de Chanel ehhez méltó, pazar díszítést kapott. A főszerepet a kollekcióban az ajakrúzsok kapták, melyek mellett hidratáló ajakfényt, highlightert, szemfestékeket és körömlakkokat is találunk.

A Chanel Rouge Allure ajakrúzs hat, exkluzív, vörös árnyalatban került a kollekcióba, melyek külseje is egyedi lett: a fekete kupak ízléses, vékony aranyszegélyt kapott.

Árnyalatok: 807 Rouge Délicieux, 817 Rouge Splendide, 827 Rogue Magnifique
Árnyalatok: 837 Rouge Spectaculaire, 847 Rouge Majestueux, 857 Rouge Noble

A Chanel Poudre Lumiere Highlighter karácsonyi kiadásán ott díszeleg már a gyönyörű préselt minta, amely a szemfestékeken is visszaköszön, és amelyet állítólag egy vintage Chanel gomb ihletett. A highlighter egy árnyalatban érhető el, amelynek neve: Metal Peach. A sminktermékhez természetesen pici ecsetke is jár, dobozában pedig tükör is lapul.

 

A Chanel Les 4 Ombres szemhéjpúder paletta is a limitált kollekció része, ezúttal szatén finisű, aranyló barnás árnyalatokat rejt magában, mint ahogyan a Chanel Ombre Première szemfesték mono is, amelyből két színváltozat jelent meg. A sötétbarna matt mellett egy ragyogó aranyszín került a kollekcióba.

Árnyalatok: 56 Grandeur, 58 Pourpre Brun

A kollekció részét képezi még  a Chanel Stylo Yeux Waterproof szemceruza, mely a 951 Khaki Intense árnyalatban lesz kapható, a Rouge Coco Gloss hidratáló ajakfény, melyből a 824 Rouge Carmin és 826 Rouge Grenat vörös árnyalatokat választották ki, valamint a Chanel Le Vernis körömlakk is, amelyből szintén két színárnyalatot, a 715 Deepness-t és a 719 Richness-t találjuk meg a kollekcióban.