Krémmánia magazin

24 varázslatos pillanat a BABOR Adventi Ampulla Naptárral (x)

Megőrülsz a beauty újdonságokért és hogy elsők közt kaparintsd meg a legmenőbb szépségápolási termékeket?  Akkor szerezd be már most a BABOR 2019-es limitált Adventi Ampulla Naptárát, amely amellett, hogy végtelenül elegáns és stílusos, 24 db rendkívül hatékony koncentrátumot rejt magában! Élvezd a WOW hatást az ünnepek idején is!

Biztos lehetsz benne, hogy a BABOR Adventi Ampulla Naptára megkoronázza az ünnepi készülődés varázslatos időszakát, hiszen az intenzív ampulla kezelés nemcsak kényeztet, de azonnali ragyogást biztosít bőrödnek. Ráadásul az idei naptár a hihetetlenül trendi Windsor Wine árnyalatban érkezik, amely valódi királyi eleganciát sugall, így tökéletes kiegészítője az karácsonyi várakozásnak.

Mint minden évben, az Adventi Ampulla Naptár sorszámozott ablakai mögött ezúttal is 24 db rendkívül hatékony ampulla rejtőzik, melyek igazán exkluzív bőrápolást tesznek lehetővé. Sokkal gyorsabban és látványosabban fejtik ki hatásukat, mint a hagyományos kozmetikai termékek és nyom nélkül szívódnak be a bőrbe.

Az aktív hatóanyag koncentrátumokkal végzett 24 napos bőrápolási kúra napról napra szebbé és ragyogóbbá varázsolja az arcbőrt. A kezelés egy intenzíven hidratáló ampullával indul a puha és selymes bőrért. A további, 23 ablak mögé rejtett szépségelixír a bőr feszesítésére, ragyogására és a hibátlan bőr kialakítására specializálódott. Az egyedülálló aktív formulának köszönhetően, minden egyes ampulla hozzájárul ahhoz, hogy bőröd top formában legyen a karácsonyi ünnepekre.

Vásárold meg a termékeket online a www.babor.hu oldalon, vagy személyesen BABOR kozmetikusodtól! Keresd meg a hozzád legközelebbi BABOR kozmetikust, akitől személyre szabott bőrápolási tanácsokat is kaphatsz.

A cikk a Babor támogatásával készült.