Krémmánia magazin

Nem lesz Black Friday a Deciem márkáknál, mást találtak ki helyette

Idén november 29-én lesz a shoppingmániások éves örömünnepe, a Black Friday, ami miatt a következő hetek másról sem fognak szólni, mint a giga-mega leárazások beharagozásáról, hogy majd a felajzott tömeg sáskajárást mímelve, egyszerre tarolja le a boltokat. Ha kell, ha nem.

Egyértelműnek tartottuk, hogy egy olyan nagy cég, mint a Deciem, idén is készülni fog valamilyen kapcsolódó leárazással, de ők gondoltak egyet és sztornózták a Black Fridayt. Aznap nem lesz semmilyen extra akció és kihagyhatatlan ajánlat.

Úgy gondolták ugyanis, hogy az egész felhajtás abszolút rossz irányba torzítja a vásárlói kedvet, felesleges túlfogyasztást generál, környezetünk pedig csak egy újabb méretes pofont kap tőlünk, miközben még az sem biztos, hogy az előzőeket kiheveri.

Ezért, hogy adjanak is, de őrületet se generáljanak, fogták magukat és a teljes november hónapra 23%-os extra akciót dobtak minden termékükre, ami a weshopjukban és üzleteikben kapható. A márka rajongóinak így hát nem kell szívrohamközeli állapotban leadniuk a rendelésüket, helyette szépen átgondolhatják, mire van szükségük.

Kedvenceik pedig sokaknak vannak, mi is foglalkoztunk már több cikkben is termékeikkel, példáuk azzal, mit érdemes venni a The Ordinary-nál, mely NIOD és Hylamide készítmények kipróbálásra érdemesek, de annak is utánanézhettek korábbi cikkeinkben, milyenek a fényvédőik, mit érdemes tudni az arcmaszkjukról, vagy hogy mely arcápolók kaptak nagyobb (és gazdaságosabb) kiszerelést.