Krémmánia magazin

Új módszert dolgozott ki a Clinique, hogy megtaláljuk a tökéletes nude rúzst

A személyre szabott szépségápolás irányába kalauzol minket tovább a Clinique, mely a Clinique ID arcápolók után bőrtónushoz illeszkedő ajakrúzsokat dolgozott ki. Az Even Better Pop Lip Colour Foundation rúzskollekció különlegessége, hogy vásárláskor egy program segítségével a 28 színárnyalat közül kiválasztatjuk, melyik színek passzolnak bőrtónusunkhoz a leginkább.

Egész pontosan három neutrális rúzsárnyalatra kapunk javaslatot, melyek passzolnak bőrtónusunkhoz és bőrunk altónusához is. Egyikük egy alap nude szín, másikuk egy hétköznapokon bármikor bevethető természetes árnyalat, a harmadik pedig egy esti bulikhoz, különlegesebb alkalmakhoz passzoló szín.

Ahhoz, hogy a programot használni tudjuk, egy dolgot ki kell derítenünk. Mégpedig azt, hogy a Clinique Even Better Makeup SPF 15 alapozó 56 árnyalata közül melyik számunkra a legmegfelelőbb, a rúzsajánló rendszer ugyanis ebből kiindulva tesz ajánlást. Ezt elvégezhetjük online a Clinique Shade-Match Science alkalmazással a márka weboldalán keresztül vagy személyesen is bármelyik üzletben.

Clinique Even Better Pop Lip Colour FoundationClinique Even Better Pop Lip Colour Foundation2
< >