Krémmánia magazin

Újdonság: Zara x Jo Malone illatkollekció

Nyolc darabos, unisex parfümkollekció készült Jo Malone közreműködésével a Zaránál, amelynek darabjai már az itthoni üzletekben is kaphatók. Jo Malone neve talán senkinek sem cseng ismeretlenül, a brit parfümőr 1994-ben indította el saját nevét viselő Jo Malone London parfümmárkáját, amelyet igazi luxusillatok fémjeleznek. Igaz, a márkát pár év után eladta az Estée Laudernek, Jo Malone nem szállt ki a parfümbizniszből, még 2011-ben megalapította a Jo Loves brandet, amelyet a mai napig igazgat.

A mostani kollaboráció sem az Estée Lauder csoporttal jött létre, hanem magával a parfümőrrel, a kollekció neve is ezt mutatja: Zara Emotions – A Collection created by Jo Loves.

A parfümök megalkotásában Jo Malone szabad kezet kapott, olyan illatjegyekből építkezett, melyeket ő maga régóta kedvel és szívesen használ kreációiban. A minimalista parfümök az ajánlás szeirnt önmagukban és egymással rétegezve is használhatók, sőt, így biztosítják igazán, hogy mindenki egy valóban egyedi, személyes illatot viseljen.

Az illatok és illatjegyeik

VETIVER PAMPLEMOUSSE – grapefruit, mandarin és vetiver

WATERLILY TEA DRESS – bergamott, menta és pézsma

EBONY WOOD – paprika, szegfűszeg, ébenfa

AMALFI SUNRAY – bergamott, mandarin, narancsvirág

TUBEREUSE NOIR – ylang-ylang, tubarózsa, szantálfa

FLEUR D’ ORANGER – narancsvirág, neroli, ylang-ylang

FLEUR DE PATCHOULI – pünkösdi rózsa, pacsuli, guajakfa

BOHEMIAN BLUEBELLS – levendula, szantálfa, pézsma

Az Eau de Parfum illatok 90ml, 40ml és 10ml-es kiszerelésekben, valamint szettben is kaphatók. Ez utóbbiból két típus is készült, próbálgatásokhoz a 10ml-es illatokat tartalmazó, a rajongóknak pedig a díszdobozos változat, mely mindegyik parfüm 40ml-es kiszerelését tartalmazza.

zara jo malone2zara jo malone3
< >