Krémmánia magazin

Retró kedvencek tértek vissza a Lush-nál

A Lush 1995 óta számos legendás terméket dobott piacra, de sok egykori kedvenc már régóta nem kapható. A #LushCommunity új Retro kollekciója a márka történetének 12 feledhetetlen fürdőcsodáját kelti életre. A gyűjtemény összeállításában a Lush-rajongók is tevékenyen részt vettek, hiszen a közösségi oldalakon leadott szavazataikkal dönthették el, mely termékek kerüljenek újra a polcokra. A régi-új kedvencek limitált kiadásban jelentek meg és kizárólag online érhetők el.

Fotó: Lush

TRAMP Tusfürdő

Kend be magad a levelek és az eső illatával. Csobbanj egy erdei tavacskában és burkold magad a tölgyfamoha és a pacsuli illatába.

HOT TODDY Tusfürdő

Ha forró a helyzet, dobd le a ruhád! A gyömbér és a szegfűszeglevél melegíti és stimulálja a bőröd, tüzesen pezsgő illata feldobja a tusolást, a friss bio citromlé pedig csodásan tisztít.

CALACAS Tusfürdő

Ki mondta, hogy élned kell, ha a parti lelke akarsz lenni? A lime és a neroli egy kísértetiesen jó zuhannyal éleszt fel.

SNOWCAKE Tusfürdő

Az álmok marcipánillatú habjai. Az ínycsiklandó mandula, rózsa és benzoé a legfinomabb sütik illatát hozza el a fürdőszobádba.

GHOST Tusfürdő

Ettől a kísérteties virágillattal töltött paranormális tusfürdőtől a hatodik érzéked is a szaglás lesz. Tépd le láncaid és vesd bele magad a túlvilági habokba.

SONIC DEATH MONKEY Tusfürdő

Tedd fel a kedvenc lemezed, pattanj ki az ágyból és válaszd a kávé és a kakaó meleg ölelését.

BLACK PEARL Tusfürdő

Ha Poszeidón vihart kavar, csillapítsd a háborgó tengert kamilla- és levendulavirág-forrázattal. Teljes gőzzel előre! A füstös mirhagyanta helyrezökkenti az agyad, hogy gondtalanul kormányozhass a végtelen tengeren.

PHOENIX RISING Fürdőbomba

Csobbanj a fűszeres, püspöklila vízbe és engedd, hogy a melengető fahéj és a vidám bergamottolaj felvillanyozzon.

FROZEN Fürdőbomba

Egy fürdőbombára vágysz? Játsznál és csobbannál? Élvezd a felemelő, mágikus fürdést kék, ezüstösen csillogó királyságodban.

SPACE GIRL Fürdőbomba

Földönkívüli keverék, földöntúli illattal. Ha a kádba dobod, pályára áll és a ragyogóan vörös csillagpor szilvaszínű galaxisát húzza maga után.

ROLLER Fürdőbomba

Indulhat a kényeztetés! Egy csillogó fürdőbomba fair trade bio kakaóvajjal és gyümölcsös, virágos illattal.

ABOMINABALL Fürdőbomba

Kövesd a rejtélyes hószörny lábnyomait. Ne félj! A rémség valójában egy imádnivalóan szégyellős alpesi attrakció, ami kék-fehér habokba borítja a kádad.