Krémmánia magazin

Új hajápoló márka érkezett Magyarországra

Authentic Beauty Concept néven új hajápoló termékcsalád jelent meg, melynek termékei természetes, egyszerű és gondosan válogatott összetevőkből készülnek. Bemutatkozó anyagaikból megtudhatjuk róluk: “hiszünk abban, hogy ami kimarad, az legalább annyira fontos, mint ami belekerül. Az ápoló és styling formuláink épp ezért vegánok, amelyeket a mentes értékrendre alapozva alkottunk meg: termékeink szulfátoktól (szulfát felületaktívak), parabénektől, szilikonoktól, ásványi olajoktól és mesterséges színezékektől mentesek. Tiszta, egyszerű, természetes, és gondosan válogatott termékek.” 

A Henkelhez tartozó márka többféle hajtípusra kínál professzionális termékeket, így a színkezelt hajra a datolyával és fahéjjal illatosított Glow, vékonyszálú hajra a zöld teás és lime-os Amplify, száraz hajra a mangós bazsalikomos Hydrate, igénybevett hajra a Replenish termékköre áll rendelkezésünkre, mely a juharszirup és pekándió illatával kényeztet. Mellettük még egy általános mélytisztító sampont és hajformázókat is találunk a kínálatban. A célzott hajtípusokra szánt készítmények között jellemzően samponok, balzsamok, hajpakolások, spray balzsamok vannak.

A hajápolókat kizárólag fodrász szalonokban tudjuk kipróbálni illetve megvásárolni, ahol speciális hajápoló programot is kérhetünk három, szalon-exkluzív esszencia részvételével. 

authentic beauty concept_3authentic beauty concept_4authentic beauty concept_2authentic beauty concept_1authentic beauty concept_7authentic beauty concept_6authentic beauty concept_5
< >
AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT REPLENISH – IGÉNYBEVETT HAJRA Juharsziruppal és pekándióval (Fotó: ABC)

Kiegészítésül mondjuk, a méhviasz tartalmú Gritty Wax Paste és a Shaping Cream, valamint az Amplify Mousse, amely kitozánt tartalmaz, jelenleg még nem vegán termékek, de már folyamatban van az összetevők cseréje. Várhatóan még 2019-ben végbemegy a változás és az új gyártásban már csak vegán alapanyagokkal dolgoznak.