Krémmánia magazin

5 toplistás habfürdő téli estékre

Egy kádnyi illatos vízben elnyújtózni éven át jó programnak számít, a téli hidegben pedig még inkább vágyunk rá, hogy némi spa-élménnyel turbózzuk fel a délután négykor kezdődő estéket. Ha ti is szívesen próbálgatjátok a különféle illatú habfürdőket, ezt a cikket érdemes lesz elolvasnotok, ugyanis bemutatjuk, melyek jelenleg a legnagyobb kedvencek a Krémmánián.

A Balea Kräuterbad Lavendel a legnépszerűbb habfürdő a Krémmánián, amire olyan vélemények érkeztek, hogy szuper habot csinál, isteni az illata, ár-érték arányban pedig kiváló. Nagyon jó érzés elmerülni habjai közt, illata relaxál, a bőrt pedig nem irritálja, nem szárítja. Értékelése 4,69.

Az Avon több habfürdője is a legnépszerűbb fürdőtermékek között szerepel, közülük most az Avon Habfürdő Gránátalma- és Bazsarózsaillattal típust emeljük ki, mint kipróbálásra érdemes terméket. 4,26-os értékelésű, azt írtátok róla, hogy jól habzik, illata kellemes de akár intenzívebb is lehetne, ára pedig abszolút baráti. Illatát a gyümölcsös rágóéhoz hasonlították többen is.

A Baba Habfürdő Gyömölcsös Frissesség is 4,26-os értékelésen áll, róla azt írtátok, hogy nem szárítja a bőrt, szuper sok habot lehet vele csinálni, gyümis illata pedig nagyon kellemes, intenzív.  Kevés is elég belőle a vízbe, így méretes kiszerelésénél fogva egy flakon sokáig elég.

A Fa Mystic Moments Habfürdő a trópusi virágok illatával árasztja el fürdőszobánkat és a vélemények alapján magunkon is sokáig érezhetjük a fürdőzés után. Ez a termék is jól habzik, elégedettek voltatok az árával és azzal is, mennyire kiadós. Értékelése így jelenleg 4,35.

A Dove Habfürdő Kényeztető Krém 4,32-es értékelést ért el eddig azzal, hogy nem csak a kellemes Dove illattal kényeztet, de nagy habot is lehet vele csinálni. Többen is írtátok, hogy nem szárította a bőrt, sokan tusfürdőnek is szívesen használják.