Krémmánia magazin

10 parfümújdonság karácsonyra

Az elmúlt hónapok illatújdonságai közül válogattuk ki a legizgalmasabbakat, melyekből szuper karácsonyi ajándék lehet, de saját részre is érdemes őket letesztelni a legközelebbi üzletben. Drogériás és presztízs illatokat is találtok tízes listánkban, vannak régóta szeretett parfümök, melyek díszes ünnepi csomagolást kaptak, míg mások igazi újdonságként feszítenek a parfümériák polcain.

Aerin Lauder – Rose Cocoa

Aerin Lauder Rose Cocoa

Limitált karácsonyi luxusillat, melynek illatjegyeiben a mandarint, fahéjat, rózsát, kakaóbabot, valamint champagne truffle-t, ámbrát, vaníliát és pézsmát találjuk. Olivier Cresp kreációja az illat, melyben a virágos, rózsás jegy dominál, melyet a pezsgő és kakaóbab tesznek különlegessé.

Giorgio Armani – Armani/Privé – Les Eaux/ Pivoine Suzhou Soie de Nacre

Giorgio Armani – Armani/Privé – Les Eaux/ Pivoine Suzhou Soie de Nacre

Az haute couture illat karácsony alkalmából limitált, gyűjtői kiadású üveget kapott. Illatjegyei megegyeznek az eredeti parfümével, vagyis most is a finoman édeskén, rózsás, virágos kompozíció vár ránk, melynek friss, gyümölcsös fejjegyei (mandarin, rózsaszín bors, málna) vezetik fel a virágos kompozíciót, a bazsarózsát, májusi rózsát és rózsát, amelyeket az ámbra, pézsma és pacsuli triója zár az alapjegyben.

Lancôme – Idôle

Lancôme – Idôle

A Lancôme illatújdonságáról már mi is írtunk megjelenésekor, a parfüm friss és nőies, fiatalos és kozmopolita kompozíciója pedig azóta is sokatok tetszését nyerte el a Krémmániás visszajelzések alapján. Modern pézsmás, virágos, ciprusos illatjegyek határozzák meg a parfümöt, melynek arca Zendaya.

Michael Kors – Wonderlust Sublime

Michael Kors – Wonderlust Sublime

A Michael Kors Wonderlust legújabb illatvariánsa a Sublime, melyben a tiare virág és narancsvirág gazdag, orientális illatjegyekkel keveredve ad ellenállhatatlan, napsugarakat idéző illatot.

Carolina Herrera – Good Girl

Carolina Herrera – Good Girl

A márka karácsonyra elegáns, arany mini tokba rejtve mutatja be a Krémmánián is népszerű illatot. A parfüm toll kétszeresen is utántölthető, köszönhetően a 3x20ml-es kiszerelésnek, amely formában megvásárolhatjuk.

Avon – Eve Truth

Az Eve parfümkollekció új tagja ez az illat, mely kiemeli a női természet báját. A fejillatban a csillaggyümölcs egyesül a nőies, rózsaszín frézia szívjegyeivel, a teljes kompozíció ugyanakkor a bársonyos cédrusfa alapjain nyugszik, ezzel biztosítva a teljes harmóniát és a magabiztos, szabad érzetet viselője számára.

Betty Barclay – First Love

Betty Barclay – First Love

A 2007-es Betty Barclay In Love parfüm új illatvarinsokat kapott, melyeket természetesen most is a szerelem inspirált. Egyikük, a First Love, a rajongó, intenzív, szívből jövő érzést zárja üvegbe, mely könnyed, mégis magával ragadó. Citrom, yuzu és alma illatjegyekkel nyit, majd a lótusz, a pünkösdi rózsa és a jázmin bontakozik ki, végül cédrus és pézsma illatjegyekkel zárul.

4711 – Floral Collection – Jasmine

4711 – Floral Collection – Jasmine

A 4711 Eredeti Kölnivíz egy új illatcsaládot mutatott be, a Floral Collection részeként a jázmin illatával gazdagított 4711 mellett rózsás és orgonás parfümöket is találunk.

Oriflame – Giordani Gold Essenza Sensuale

Oriflame – Giordani Gold Essenza Sensuale

A Giordani Gold Essenza új illatvariánsa ez a parfüm, melyet átjár az elegancia és a kifinomultság. Az újdonság a Krémmánián is nagyon népszerű, eddig kimagaslóan jó értékeléseket kapott. Fehér virágos illat, melyben a gardénia, fekete ribizli és bergamott friss triója nyit, majd a szívjegyben a narancsvirág, vaníliavirág és tubarózsa illatjegyeket érezhetjük, végül az alapjegyben vanília, szantálfa és fás jegyek zárják a parfümöt.

s.Oliver – Your Moment

s.Oliver – Your Moment

A márka #yourmoment illatpárosának női tagja egy virágos, finoman gyümölcsös illat, melynek fejjegyében a fekete ribizli és őszibarack kettőse nyit, majd a szívjegyben a bazsarózsa, ibolya és magnólia bontakozik ki. Alapjegyei a gyapotvirág, kasmírfa és pézsma.