Krémmánia magazin

5 tipp karácsonyra, ha még kellene valami apróság a csomagba

Sokan állítjuk össze barátainknak, családtagjainknak mi magunk a karácsonyi ajándékcsomagot, hogy az valóban személyre szabott meglepetés legyen. Kérdés azonban, mit tegyünk a finom csoki és a spéci kávé mellé, ami kategóriájában hordoz annyi különlegességet, hogy érdemes legyen az ajándékozásra?

Ebben igyekszünk most segíteni nektek, öt tippet adunk rá, milyen bőrápoló, bőrszépítő kozmetikumok vannak, amik nem csak jók, de szépek, különlegesek is.

A The Body Shop tusfürdői közül a Spa of The World sorozat tagjai remekül teljesítenek a Krémmánián, ráadásul mutatósak is, pénztárcánktól függően pedig két méret közül választhatunk. A Spa of The World Tahiti Tiaré Hab- és Tusfürdő olyan kis illatos szépség, amit nyugodtan ajándékozhatunk anyunak és a legjobb barátnőnknek is.

A L’Occitane kézkrémeivel szintén nehéz mellényúlni, ha valami kis extra apróságot keresünk. Húztatok a munkahelyen, ki kit ajándékozzon meg? Pár darab kézműves bon-bon társaságában munkatársnők tuti meglepetése lehet a limitált újdonság, a L’Occitane Shea Vajas Mézes Krémes Kézkrém.

Édesszájú barátnőknek, tesóknak és a jófej keresztanyunak is találó meglepi lehet a Yamuna szezonális újdonsága, a Forró Csokoládé Testvaj, ami a kókuszos forró csokik illatába burkol, miközben bőrápolónak sem utolsó.

A Lush összes testpermete remekel a Krémmánián, az ünnepi időszakra pedig újdonságokkal is bővült a kategória, többet között a Golden Pear Testpermettel, amiben a pezsgő és a friss körte aromája elegyedik a fűszeres kardamom, pézsma és mimóza illatával. Első rangú ajándék lehet bármely rokonnak és barátnak, aki szereti a szépségápolási különlegességeket.

Nem csak masszázsolajként, de bőrápolóként is szuperek az Yves Rocher olajai, például a Keserűnarancs, Levendula, Narancsirág Tápláló Masszázsolaj is kiváló értékeléseket kapott a Krémmánián. Van, aki legendásan száraz bőrű a családban? Kár tovább keresgélni.