Krémmánia magazin

Katy Perry cuki tippet adott rá, milyen karácsonyi sminket készítsünk

Katy Perry úgy döntött, a karácsonyi szezonra meghódítja a rádióállomásokat, új, Cozy Little Christmas száma ugyanis tökéletesen tartalmaz minden cukin karácsonyos üzenetet és dallamot, ami ahhoz kell, hogy a plázáktól a szupermarketekig bárhol dudorászni kezdjük ha meghalljuk.

Miért írunk mi erről? Azért, mert a számhoz klip is készült, amiben Katy Perry jó kis inspirációkat ad rá, milyen egy tökéletesen giccsbe forduló, mégis precízen kivitelezett karácsonyi smink. Az a fajta, ami a csúnyapulcsis ünnepi pillanatok tökéletes makeupja lehet.

Fotó: Youtube/Katy Perry – Cozy Little Christmas

A klipben feltűnik a cukorpálcikás szemsmink, amely #candycaneeyeliner hívószó alatt már bő ezernyi alternatívában bukkant fel az instán is. Lényege, hogy a cicaszem ívet ezúttal piros-fehér színekkel húzzuk meg, mintha csak egy csavarodó cukorpálcika lenne.

A másik egy ennél jóval szofisztikáltabb változat, mely ezüst szemfestékkel és strasszokkal dolgozik a szemhéjon, a vörös rúzs pedig határozottan jól illik hozzá.

A világ vloggereinek köszönhetően már el is készültek az első tutorial videók a sminkekhez, például ez is hasznos lehet a témában:

Ha pedig az eredeti sminket szeretnéd jobban szemügyre venni, nézd meg Katy Perry videóját – de szólunk, a végére már te is dúdolni fogod a dallamát.