Krémmánia magazin

10 sminkes újdonság, amiknek a karácsonyfa alatt a helyük

Ha még mindig keresitek a tökéletes karácsonyi ajándékot barátnőtök, vagy esetleg anyukátok számára, adunk néhány tippet, milyen sminkes újdonsággal lephetitek meg őket. Néhányuk már önmagában is látványos ajándéknak számít, míg mások szuper alapanyagai lehetnek egy általatok összeválogatott ajándékcsomagnak.

Revolution – Pro Colour Focus Truth or Dare szemhéjpúder-paletta

A tízes szemfestékpaletta erősen pigmentált színeket tartalmaz, melyek között találunk mattot és csillámosakat is. Könnyedén építhetők, szépen összedolgozhatók egymással és az ígéretek szerint nem poroznak. A palettába egy sminktükröt is elhelyeztek.

Ár: 5265Ft

Avon – mark. Playbook Supreme sminkpaletta

20  egymással harmonizáló árnyalatot tartalmaz ez a paletta, ami igazi kedvence lehet minden sminkimádónak. Jól kihasználható, egymással is jól kombinálható színeket tartalmaz, amelyekkel szuper hétköznapi és alkalmi sminkek is készíthetők. Mégis, ha túl visszafogottnak érzed az árnyalatokat, nézd meg az Extreme Playbook változatot is, ami tele van igazi partiszínekkel.

Ár: 8999Ft

The Body Shop – Eye Colour Stick szemhéjárnyaló

A krémes szemhéjfesték könnyen használható, stickes kiszerelést kapott, aminek köszönhetően bárhová egyszerűen magunkkal vihetjük, ecset nélkül is használhatjuk. A fénylő finisű szemsmink többféle árnyalatban is elérhető, mindegyik vízálló.

Ár: 3990Ft

Lush – Yog Nog Glow Stick highlighter

A finom illatú, pucér highlightert arcra, szemöldökre vagy kulcscsontra is használhatjuk. Összetevői között megtaláljuk a kókusz- és argánolajat is így miközben finom ragyogásba burkolja bőrünket, még annak ápolásához is hozzájárul.

Ár: 4390Ft

Catrice – Glitterholic Trio highlighterpaletta

A Catrice karácsonyi kollekciójában találjuk meg ezt a highlightert, amiben csinos, gyémánt alakúra formáták az arcárnyalókat. Magas pigmentációjú, könnyedén eldolgozható színekről van szó, amik telis tele vannak apró csillámokkal.

Ár: 3299Ft

Lancôme – L’Absolu Rouge ajakpaletta

Ez az álomszép rúzspaletta a márka hét népszerű rúzsárnyalatát rejti, amelyek mellé két csillogó fedőréteg is társult. A paletta dizájnja direkt az ünnepekre készült, a rúzsokkal pedig nem csak karácsonykor, de a jövő év bármely napján szuper ajaksminkeket készíthetünk.

Ár: 16 900 Ft

MAC – Starring You karácsonyi kollekció – Kiss of Stars ajakrúzs

A MAC karácsonyi kollekciójának része ez az ajakrúzs, mely hihetetlenül szikrázó, gyöngyházfényű árnyalatokban kapható. Az intenzív színeket kényelmes-krémes állaggal  és új, csillogó textúrával büszkélkednek. Hat szín közül választhatunk, melyek ragyogó és különleges csomagolása épp csak ízelítőt ad abból, milyen csillogásra számíthatunk a rúzsoktól, amiknek csillagos dizájnja is mesteri.

Ár: 7900Ft

Pupa – Whale1 sminkkészlet ajaksminkhez

Csillogó és bársonyosan matt finisű ajakrúzsokatis találunk ebben a cuki, bálna formájú sminkpalettában, amelyekhez jár egy fényes szájfény is, hogy bármelyik árnyalatot feldobjuk egy kis extra ragyogással, Négy színváltozatban érhető el, sőt, a bálnás kollekcióban többféle méretű sminkpalettát is találunk, a nagyobbak arc- és szemsminkeket is tartalmaznak.

Ár: 3690Ft

IDUN Minerals – Björnbär ajakrúzs

A hazai piacon még újnak számító IDUN Minerals hosszan tartó, matt ajakrúzsa, ami szép, egyenletes fedést és gazdag színt kölcsönöz az ajkaknak. Kilenc árnyalatban érhető el, melyek közül a bordó árnyalatú kapta a Björnbär elnevezést.

Ár: 6990Ft