Krémmánia magazin

Készen állsz az új önmagadra? Fedezd fel a Babor Reversive termékcsalád 6 tagját! (x)

A BABOR PRO-YOUTH bőrápoló vonalát, a 𝑹𝒆V𝒆𝒓𝒔𝒊𝒗𝒆 termékcsaládot olyan nők számára tervezték, akiknek az életkora csupán egy szám, de nem ez határozza meg őket. A modern nő elvárásaihoz és életviteléhez igazítva, a BABOR továbbfejlesztette a ReVersive termékek hatóanyagait.

A ReVersive termékek egytől-egyig tartalmazzák az újonnan kifejlesztett 𝑷𝑹𝑶 𝒀𝑶𝑼𝑻𝑯 𝑪𝒐𝒎𝒑𝒍𝒆𝒙 összetételt, amely olyan fő aktív összetevőket tartalmaz, melyek hatására észrevehetően csökkennek a bőröregedés leggyakrabban előforduló jelei. A PRO YOUTH Complex alkotóelemeinek köszönhetően a bőr láthatóan tömörebbé, feszesebbé és intenzíven hidratálttá válik.

Fedezd fel a 𝑹𝒆𝒗𝒆𝒓𝒔𝒊𝒗𝒆 termékcsalád csúcshatékonyságú termékeit!

ReVersive Pro Youth Cream

Ez a könnyű 24 órás krém kiegyenlíti a bőrt, ellensúlyozza a finom vonalakat és a ráncokat, hosszabban fiatalon tartja a sejteket, és fiatalosan ragyogó arcszínt biztosít.

ReVersive Pro Youth Cream Rich

Ez az extra-krémes, selymes textúrájú krém szinte elolvad a bőrön és tökéletes mindenki számára, aki száraz bőre miatt gazdagabb krémet szeretne. Ellensúlyozza a finom vonalakat és a ráncokat, friss, felöltött bőrképet eredményez. Tipp: Éjszakai krémnek is ideális!

ReVersive Pro Youth Serum

Az exkluzív szérum rendkívül koncentrált aktív összetevőkkel rendelkezik. Stressztől szenvedő, az időeltolódástól vagy az éjszakázástól kimerült bőrre ajánlott. Serkenti és felgyorsítja a mikrokeringést, melytől az arcbőr friss és csodálatosan üde lesz.

ReVersive Pro Youth Eye Cream

A szemkörnyék kifejezetten érzékeny területére tervezett krém gyorsan felszívódik, és különös gyengédséggel feszesíti a finom, kényes bőrt.  Ez az EYEOPENER javítja a sejtek közötti kommunikációt, aktiválja a fibroblasztokat és láthatóan megemeli a felső szemhéjat.

ReVersive Pro Youth Overnight Mask

Ez a krémes éjszakai maszk felismeri a bőr napi biológiai óráját, és pontosan akkor segíti a bőr saját regeneráló mechanizmusát, amikor annak a legnagyobb szüksége van rá. Az erőteljes aktív összetevőknek köszönhetően reggelre a bőr feltöltött, fiatalosan ragyogó, a finom vonalak és a ráncok csökkennek. Tipp: Este, letisztítás után vidd fel a maszkot, és hagyd fent éjszakára, hogy maximálisan kifejthesse hatását.

A termékcsalád megalkotásánál fontos szempont volt a 𝒄𝒍𝒆𝒂𝒏 𝒃𝒆𝒂𝒖𝒕𝒚 és a környezettudatosság is összhangban a BABOR értékeivel. Amellet, hogy minden Reversive termék szilikonoktól, ásványi olajtól, parabénektől, PEG származékoktól mentes, még vegán is! Ráadásul minden termék celofán nélküli csomagolásban érkezik.

Vásárold meg a termékeket online a www.babor.hu oldalon, vagy személyesen BABOR kozmetikusodtól! Keresd meg a hozzád legközelebbi BABOR kozmetikust, akitől személyre szabott bőrápolási tanácsokat is kaphatsz.

A cikk a Babor támogatásával készült.