Krémmánia magazin

Hozd ki magadból igazi önmagadat! – énidő mentor program Budapesten (x)

Nyolc hetes énidő mentor program személyes részvétellel Budapesten.

Mutasd meg a legszebb arcod, és a világ is a legszebb arcát fordítja feléd. Ez a mottója Prokop Kata énidő mentorprogramjának, ami a szépülni vágyó nőknek szól.

Nőiesség újratöltve

Prokop Kata sminkakadémikus egy igazán különleges énutazást ajánl azoknak, akik szeretnék megmutatni a világnak nőiességük legvonzóbb arcát.

Mi motiválta a profi smink szakértőjét, hogy a SminkAkadémia keretében elindítsa nyolc hetes mentorprogramját? Az a fontos felismerés, hogy te vagy az egyetlen, aki a legtöbbet teheted testi-lelki jóllétedért! Neked kell időt fordítanod magadra, és kizárni a napi gondokat, hogy feltöltődj és újra a legszebb arcodat láthassa a külvilág.

Persze a rohanásban időt szakitani önmagadra nem könnyű, és az sem mindegy, hogy az énidő milyen minőségű. A SminkAkadémia Énidő Mentorprogramja pontosan ebben lesz a segítségedre. A 8 héten át tartó program során különleges utazásban lesz részed.

Olyan szakértőkkel fogsz találkozni, akiknek a társasága már önmagában inspiráló. A közismert mondás szerint: azzá válsz, amit megeszel. Olyan gondolataid támadnak, amilyen szellemi táplálékot veszel magadhoz. És olyan személyiséged lesz, amilyen emberek társaságába kerülsz. Mindezek alapján valóban jó befektetés részt venni a programban.

Radics Bernadett pszichológus gyakorlati tanácsokkal és szórakoztató önismereti feladatokkal segít a hatékonyabb időgazdálkodás megteremtésében. A rendkívül sokoldalú Tarnay Zsuzsanna a Gymstick nevű fitneszeszközzel ismertet meg, hogy gyorsan és látványosan fejleszthesd állóképességedet. Zsuzsa a neked leginkább megfelelő étrend megválasztásában is segít. Prokop Kata vezetésével a sminkelés tudományát sajátíthatod el. A cél az, hogy a személyiségedhez leginkább illő sminket te magad is elkészíthesd, olyan könnyen és gyorsan, ahogyan azt Kata teszi.

Átalakulásod nem lenne teljes ruhapróba nélkül, amit portfóliófotózással örökít meg a SminkAkadémia profi fotósa! Az új esztendő tehát külső-belső megújulással indul azoknak a hölgyeknek, akik részt vesznek Prokop Kata énutazást segítő mentorprogramjában.

Ha cikkünk felkeltette érdeklődésedet és részletesebben szeretnél tájékozódni és jelentkezni a 8 hetes programra, akkor látogass el a vipsmink.hu weboldalra! http://vipsmink.hu/

A cikk a Prokop Kata Sminkakadémia Támogatásával készült.