Krémmánia magazin

10 Krémmánia-kedvenc körömlakk a karácsony színeiben

Piros, arany és zöld – a karácsony klasszikus színei, amelyek nem csak az ünnepi dekoráción köszönnek vissza, de alkalmi ruhánkon, sminkünkön és persze körmeinken is. Ha idén úgy döntöttél, nem készíttetsz tematikus műkörmöket, akkor sincs semmi gond, tökéletesen elegáns lehet, ha szépen formázott körmeidre felviszel egy kis ünnepi színt.

Fotó: Borja B. Hojas/Getty Images

Ehhez adunk most tippeket, összegyűjtöttük ugyanis a Krémmánia tíz legnépszerűbb, jelenleg is kapható körömlakkjának legkarácsonyosabb árnyalatait.

1. Sally Hansen Complete Salon Manicure: 41-es fénylő bordó árnyalat. – Zselés lakk-hatású körömlakk, mely alapozólakk, körömerősítő és fedőlakk is egyben.
2. Maybelline Colorama Körömlakk: 273 Soho Green. – Ez a drogériás kedvenc rengeteg színben kapható, köztük ebben a szexi zöldben is.
3. OPI Körömlakk: Up Front And Personal aranyszín. – Mind a színeket, mind a tartósságát dicsérni szoktátok.
4. NYC Expert Last Körömlakk: Red Me The News árnyalat. – 266 vélemény után is még 4,2-es értékelésű ez a lakk.
5. Miss Sporty Lasting Colour Körömlakk: Gel Shine 566 árnyalat. – Jó áras drogériás kedvenc, széles színkínálattal.

6. Crystal Nails Hard Lacquer Körömlakk: Diamond 104 aranyló árnyalat. – Körmösök kedvence is a márka, melyről azt írtátok, inkább kopik, mint pattogva távozik.
7. Moyra Körömlakk: 19-es vörös árnyalat. – A Krémmánia legtöbbet véleményezett körömlakkja.
8. Rimmel 60 Seconds Super Shine Körömlakk: Green With Envy árnyalat. – A népszerű 60 Seconds család extrán fényes kollekciójának tagja.
9. Catrice Ultimate Körömlakk: C01 Alluring Red árnyalat. – Drogériás kedvenc, 300+ véleményezéssel.
10. Avon Mark Gél Hatású Körömlakk: Prism sorozat – Luna Glow árnyalat. – Az Avon True Pro+ Körömlakkot még nála is jobbnak találtátok, mivel az limitált kiadású volt, a Mark vonal lakkját ajánljuk, főként, hogy abból most jelent meg egy új, Prism nevű sorozat, tele csillogó, metálos színekkel.