Krémmánia magazin

5 csillámos rúzs szilveszterre

2019 a fényes, csillogó sminkekről szólt. Hiába a matt rúzsok dömpingje, újra divatban vannak a ragyogó finisek, legyen szó selymesen lágy fényről vagy brutál csillámtengerről. Igaz, hétköznapi sminkekhez ezek a rúzsok nem minden esetben hordhatók (vagy legalábbis nagyon tudni kell viselni őket délelőtt tízkor), szilveszteri buli esetén szuper opciók, amikkel egy egyszerűbb szemsmink is prímán ellensúlyozható (főként, ha nem tudunk mestermű szemsminket rittyenteni).

Jöjjön hát öt extrán ragyogó rúzs, melyek jó szolgálatot tehetnek szilveszter éjszakáján, és ne feledjétek: a báli szezon majd csak ezután következik, szükség lesz még a csillámhatásra akkor is.

1. A Jeffree Star Velour Liquid Lipstick folyékony ajakrúzs nagyon népszerű a KM-en, száz vélemény után 4,66-os átlagos értékelése mindenképp kipróbálásra érdemesnek jelöli. A rúzs nem áttetsző, tökéletes fedést nyújt, mindezt pedig CF-minősítéssel, 100% vegán formulával teszi.

2. A Bobbi Brown Luxe Jewel Lipstick a Luxe kollekció idei, ünnepi tagja, mely gyöngyházfényű formulával készült.  Az ígéretek szerint már egyetlen rétegben bársonyos, teljes fedésű színt és hidratálást biztosít, csillogása pedig igazi parti megjelenést nyújt.

3. A NYX Cosmic Metals folyékony ajakrúzst is sok Krémmániás próbálta már, többféle csillogó árnyalatban kapható, szépen mutat az ajkakon, de típusából eredően nem tartós, érdemes magatokkal vinni a bulira. Szép egyenletes, intenzív színe van, ajakkrém lévén lágy érzetű, de volt, aki picit ragadósnak ítélte.

4. A CATRICE Prisma Chrome Ajakrúzs nagyon jó értékeléseket kapott eddig, igazi bulizós sminkcucc, prizmatikus és metálfényű hatással. Ár-érték arányban nagyon jó kis rúzs, krémes állagú, így tartóssága csak pár órás, de nem kenődik magától, szépen kopik, aláhidratálni azonban érdemes nála.

5. A M.A.C Kiss of Stars Ajakrúzs a Starring You karácsonyi kollekció része, a hat árnyalatban kapható ajakszínező nagyon intenzív, nagyon szikrázó színekben érhető el, melyek mégis lágyak, krémesek, hozzák a MAC rúzsoktól megszokott minőséget.