Krémmánia magazin

A 77. Golden Globe-gála a vörös rúzsok éjszajáka volt

A sminkmesterek az évkezdő filmes gálára, vagyis a Golden Globe-ra a vörös rúzsok mellett tették le voksukat, és milyen jól döntöttek! Ana de Armas Giorgio Armani rúzsának színe abszolút kedvencünk lett (ha keresnétek: Lip Maestro 402-es árnyalat), de Priyanka Chopra és az immár Arany Glóbusz-díjas Awkwafina is látványos ajaksminket kapott. Sajnos voltak, akiknél kedvezőtlenebbül alakultak a dolgok a sminkes asztalkánál, Rooney Mara arcáról egész egyszerűen lemaradt a szín és Dakota Fanning esetében sem volt sokkal sikeresebb a nomakeup look megvalósítása.

Zoey Deutch és Jane Levy (Fotó: Daniele Venturelli/WireImage, George Pimentel/WireImage)

Kerry Washington

Nehéz lenne belekötni a színésznő sminkjébe, nagyszerű ajakhangsúlyos remekmű, tökéletesen megválasztott árnyalattal a főszerepben, szépen árnyalt arcbőrrel és finoman csillogó, füstös szemsminkkel. Egészen visszafogott összhatást nyújt bubi frizurájával társítva, merész ruhájának mesteri ellenpólusaként.

Kerry Washington (Fotó: Steve Granitz/WireImage)

Zoë Kravitz

Zoë Kravitz ajkait csodás meggypirosra színezték, mely a kontúroknál némi lilás árnyalatot is kapott, amelytől talán nem csak nekünk tűnik úgy, mintha a smink a színésznő tetoválásaival rezonálna.

Zoë Kravitz (Fotó: Frazer Harrison/Getty Images)

Ana de Armas

Íme, Ana de Armas és az ő tökéletes sminkje, középpontban Armani rúzstól vöröslő ajkaival.

Ana de Armas (Fotó: Daniele Venturelli/WireImage)

Nicole Kidman

Nicole Kidman is a vörös rúzsosok táborát erősítette, bár sminkese jobban tette volna, ha egy valamivel tartósabb típust választ.

Nicole Kidman (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Awkwafina

Az est egyik nyertese, Awkwafina épp csak egy kis ragyogó, gyöngyház szemhéjpúdert kapott kiegészítéseként a pengeéles tusvonalnak és  vörös ajkaknak.

Awkwafina (Fotó: Daniele Venturelli/WireImage)

Priyanka Chopra

Priyanka Chopra esetén is a sötétvörös rúzs volt a smink főszereplője, mely frizurájával együtt a régi idők hollywoodi díváit idézték.

Priyanka Chopra (Fotó: Steve Granitz/WireImage)

Jane Levy

Kedvencünk a témában Jane Levy sminkje volt, aki esetén a vöröses-pinkes makeup akár katasztrofális is lehetett volna, tekintve, hogy vörös haja és rózsaszín ruhája önmagában is bátor párosítás volt. Sminkmesterének mégis brilliánsan sikerült eltalálnia a tökéletes ajakszínt, mely passzolt mindkettőhöz, sőt, összekapcsolta azokat, pinkes-korallos, finoman csillogó szemsminkje pedig csak tovább fokozta a látványt.

Jane Levy (Fotó: George Pimentel/WireImage)

Sofia Vergara

A színésznő sminkjét teljes mértékben sötét mályvaszín ruhájához igazították, a színválasztás pedig úgy tűnik, csillagos ötös volt.

Sofia Vergara (Fotó: Daniele Venturelli/WireImage)

Winnie Harlow

A szemhangsúlyos sminkek közül az est legszebb sminkjét Winnie Harlow viselte, amelyet érdemes megjegyezni 2020-ban: éjfekete sminkjét bravúrosan feldobta az alsó vízvonal kék színe, mely árnyalat nem más, mint az év trendszíne.

Winnie Harlow (Fotó: Daniele Venturelli/WireImage)

Jennifer Lopez

Jelölését díjra ugyan nem válthatta a színésznő, sminkje (és ruhája) gondoskodott róla, hogy minden beszámolóba bekerüljön, mely az est beauty témáit boncolgatta. Nem maradhatott ki tőlünk sem, bár meg kell jegyezni, láttuk már ennél szebb sminkben is. Arcának kontúrozása teljesen félrement, a kiemelendő területek túl sok világos színt kaptak, melytől arca egy nagy highlighter folttá vált.

Jennifer Lopez (Fotó: Daniele Venturelli/WireImage)

Lucy Boynton

Parádés lett Lucy Boynton szemsminkje, ami az utolsó ecsetvonásig a legutolsó, csillámközpontú trendeket prezentálja. Mégis, talán szebb lett volna az összhatás, ha a smink alsó íve egy lehelletnyivel feljebb végződik, de lehet hogy csak irigykedünk a mesteri arcárnyalás és szuper rúzsválasztás láttán. Arról nem is szólva, szemöldöke milyen jól összekapcsolta a sminket és a kócos frizurát.

Lucy Boynton (Fotó: George Pimentel/WireImage)

Margot Robbie

A színésznő aligsminkje remekül állt neki, köszönhetően a jól megválasztott, visszafogott színeknek.

Margot Robbie (Fotó: Daniele Venturelli/WireImage)

Rooney Mara

Rooney Mara esetén már egészen másról van szó. Nála egyszerűen nincs semmi. Makulátlan arcbőr, izgalmasan szemöldökformázás, dús szempillák és mégis, teljesen színtelen, jellegtelen az arca.

Rooney Mara (Fotó: George Pimentel/WireImage)

Dakota Fanning

Dakota Fanning rózsás arcsminkje épp csak egy picivel sikerült jobbra, esetében a ruha sápasztó, pasztell lila színe miatt is érdemes lett volna egy suhintásnyival több színt alkalmazni sminkjében.

Dakota Fanning (Fotó: George Pimentel/WireImage)

Saoirse Ronan

Saoirse Ronan esetén is sokat javított volna az összképen egy látványosabb ajaksmink.

Saoirse Ronan (Fotó: Daniele Venturelli/WireImage)

Cate Blanchett

Remek példaként szolgálhatott volna Saoirse Ronan számára Cate Blanchett sminkje, amely éppen azt a pluszt tartalmazza, ami nála hiányzott.

Cate Blanchett (Fotó: George Pimentel/WireImage)

Zoey Deutch

Zoey Deutch napsárga ruhája és káprázatos ékszerei elvitték a show-t, nem is kellett hozzájuk más, mint egy visszafogott, gyöngyházfényű smink.

Zoey Deutch (Fotó: Daniele Venturelli/WireImage)

Charlize Theron

A színésznő esetén szintén nagyon jól eltalálták, mennyi szín kell hozzá, hogy visszafogott sminkje hozzáadjon szépségéhez és ne elvegyen attól.

Charlize Theron (Fotó: Steve Granitz/WireImage)