Krémmánia magazin

A Nikkie Tutorials Nikkie-je felvállalta transzneműségét

Legutóbbi videójában osztotta meg rajongóival Nikkie de Jager, a Nikkie Tutorials csatornát működtető beauty vlogger az abszolút meglepő hírt, miszerint transznemű. Amint azt elmesélte, bár fiúnak született, amióta az eszét tudja, lánynak tartotta magát és nem értette, miért van rövid haja, miért nem viselhet ruhácskákat és játszani is csak csupa lányos játékkal szeretettet.

“2020 van, itt az ideje a megértésnek, az elfogadásnak, a meghallgatásnak és a tiszteletnek… itt az ideje, hogy szeresd önmagad és kifejezd önmagad, azt, ahogyan valóban érzel.” – mondta el Nikkie videójában és hozzátette, nagyon nehéz volt az út, amin végigment, pedig neki szerencséje volt. Anyukája mindig mellette állt és elfogadta, támogatta őt mindenben.

Nikkie 2019 júniusában, New Yorkban (Fotó: Eugene Gologursky/Getty Images for Modern Luxury)

Anyukája szeretetétenk, megértésének köszönhető, hogy 7-8 éves korában már lányként öltözködhetett az iskolában is, ahol tanárai szintén támogatták őt. Tinédzser éveit igazi tinilányként élte meg, mégis ott volt a harag érzése, hogy miért pont vele történt ez az egész: fiú testbe zárva kellett megszületnie, amit nem ő kért és egyáltalán, nem is akarta soha.

Nikkie meghatóan őszinte, önfelvállaló videójában még további részleteket árul el élete eddigi szakaszáról, amellyel reméli, erőt adhat sok más “kis Nikkie-nek a világban”, hogy hozzá hasonlóan merje vállalni, elfogadni és szeretni valódi önmagát.