Krémmánia magazin

Létrejött a világ negyedik legnagyobb szépségipari vállalata

Lezárult a Natura &Co és az AVON összeolvadása, amely igazi mérföldkőnek számít mindkét vállalat életében. Ezzel az egyesüléssel ugyanis megalakult a világ negyedik legnagyobb, teljes mértékben szépségiparral foglalkozó vállalata, olyan ikonikus márkákkal, mint a Natura, az AVON, a The Body Shop és az Aesop.

A Natura &Co családhoz való csatlakozás egy teljesen új fejezet kezdetét jelenti az AVON több mint 130 éves történelmében, amely megőrzi azt, ami nagyszerűvé teszi az AVON-t, emellett további fejlődési lehetőségeket és még izgalmasabb innovációkat tartogat a jövőre nézve.

Az egyesülés révén a vállalatcsoport egy hihetetlenül széles termékportfóliót tudhat magáénak, így világszerte több mint 200 millió fogyasztó részére tesz elérhetővé ikonikus márkákat és szépségipari termékeket nap mint nap. A két vállalatot a szépség- illetve az emberi kapcsolatok iránti szenvedély mellett összeköti a közös vízió és a hit, miszerint együtt pozitív társadalmi, környezeti és gazdasági hatást tudnak gyakorolni megújuló üzleti tevékenységük révén. Minkét vállalat eddig is szívén viselte a társadalom számára fontos témákat, ezután pedig még erőteljesebben tudnak majd fellépni olyan ügyek mellett, mint a klímakrízis elleni küzdelem, az állatkísérlet-mentes termékek forgalmazása és a nők helyzetének javítása.

„Küldetésünk, hogy ne csupán a világ legjobb szépségipari vállalata legyünk, hanem a legjobb szépségipari vállalat, mely a világért dolgozik. Örömmel nézek a közös munka elé és várom, hogy megírjuk utunk következő fejezetét” – nyilatkozta Roberto Marquez Natura &Co vállalatcsoport ügyvezető igazgatója.