Krémmánia magazin

A Too Faced alapítója, Jerrod Blandino kirúgta a húgát, annak transzfób kijelentése miatt

Jó nagy balhé tört ki a Too Faced háza táján, Jerrod Blandino húga ugyanis durva, transzfób kijelentést tett Nikkie-re, miután a vlogger felvállalta transzneműségét. Nikkie de Jager, a Nikkie Tutorials vloggere pár napja osztotta meg coming out videóját, melyre válaszként Blandino húga, akit Dani California néven találunk meg a közösségi médiában, Instagram leírását az alábbi mondatra cserélte: “Transznemű, mi? Nem ez az egyetlen dolog, amiben hazudott.”

Később aztán észbe kapott és eltüntette kéretlen kiírását, addigra azonban már futótűzként terjedt a híre és fotója az esetnek, és rengetegen kiakadtak az átgondolatlan és tapintatlan kijelentésen.

Az esetet maga Blandino sem hagyhatta szó nélkül és minden tekintetben elhatárolódott ő is és márkája is annak tartalmától. Sőt, mint írta, húgától mint alkalmazottól a botrány kirobbanását követően a Too Faced is megvált, Nikkie-nek pedig a legjobbakat kívánta.

Blandino húga azóta újabb üzeneteket intézett a világ felé, elsőként némileg rendezni próbálta a helyzetet, írván: “Tisztázzuk, szeretem a transz embereket és nem bírom azokat, akik hazudnak, hogy másokat bántsanak. Ennyi.”. Jelenleg pedig csak ez olvasható Instás biojában: “Nos, Isten áldjon titeket, drágáim.”

Fotó: Instagram