Krémmánia magazin

Szokatlan sztársminkek a 2020-as Grammy-gáláról

Valljuk be, a Grammy-gála sosem arról volt híres, hogy a sztárok kifinomult öltözködési szokásaikról tettek tanúbizonyságot. Nem véletlen, hogy húsz éve akkorát szólt JLo Versace ruhás megjelenése, idén is talán csak Billie Eilish volt az, aki nem rakta ki, amije van. A visszafogottság csak egy picit jellemezte jobban a sminkeket és frizurákat, igaz, körömügyben már sokaknál elszabadult a fantázia, még az éppen emlegetett Billie-nél is.

Jameela Jamil (Fotó: Rich Fury/Getty Images for The Recording Academy)

Nem hiányzott a szépségpötty, a csillámsmink és a strasszos dekor, az est egy pontján pedig azt is megtekinthette a nagyérdemű, miként érdemes a tortadíszeket egy arcsminkbe beemelni.

Lizzo

Lizzo egyike volt a keveseknek, akik nem estek felesleges túlzásokba. Mind a sminkje, mind a frizurája jól állt neki, és még ruhájához, ékszereihez is passzol.

Lizzo (Fotó: Frazer Harrison/Getty Images for The Recording Academy)

Ariana Grande

Az énekesnő a tőle megszokott, póthajas copfot készíttette el ismét, és a cicaszem sminkje sem volt óriási újítás tőle, de legalább jól állt neki mindkettő.

Ariana Grande (Fotó: Steve Granitz/WireImage)

Jameela Jamil

Jameela Jamil ruhája színével harmonizáló – idén pedig abszolút trenddiktáló – kék szemsminket kapott, nagyon szép arcárnyalással és a pirosító színével is harmonizáló rúzzsal.

Jameela Jamil (Fotó: Rich Fury/Getty Images for The Recording Academy)

Maggie Rogers

Maggie Rogers aligsminkje kiválóan sikerült, épp csak látszódott, mégis szépen kiemelte a szemét, finoman árnyalta az arcát, miközben szeplőit sem hagyta elfedni. Szemöldöke formázásáért külön piros pont jár.

Maggie Rogers (Fotó: Kevin Mazur/Getty Images for The Recording Academy)

Bebe Rexha

Valójában az ő sminkje is rendben volt, igaz a szája felső ívét szebben is megrajzolhatták volna.

Bebe Rexha (Fotó: Rich Fury/Getty Images for The Recording Academy)

Gwen Stefani

Bizony, ő itt a fotón az 50 éves Gwen Stefani. Ha eltekintünk a ténytől, hogy alig ismerni fel az énekesnőt, megállapíthatjuk, a sminkje remek, és a dekoltázscsillám is még épp az elviselhető mennyiségűre sikeredett.

Gwen Stefani (Fotó: John Shearer/Getty Images for The Recording Academy)

Kelly Osbourne

Kelly Osbourne teljesen rendben volt, önazonosan hozta a tőle megszokott parádét, most épp kékeslilára hangolva. Igaz, a jobb halántékára applikált apró, virágszirmot formázó díszítés picit olyan volt, mintha egy tortáról került volna rá, de esetében ennyi belefér.

Kelly Osbourne (Fotó: Steve Granitz/WireImage)

Nikita Dragun

Nikita Dragun ruhája díszítését vitte tovább arcán is a gondosan felragasztott gyöngyök segítségével. Hozzá illett, divatos is volt, mégis, magunknak mégsem csináltatnánk meg.

Nikita Dragun (Fotó: Jon Kopaloff/FilmMagic)

Billie Eilish

Az ő sminkjéből éppenséggel nem sok minden látszódott, a takonyzöld hajtöveket azért most sem hagyta otthon, Gucci logós körmeinél pedig nehéz lett volna csúnyábbat és jobban a szereléséhez illőt kitalálni.

Billie Eilish (Fotó: Kevin Mazur/Getty Images for The Recording Academy)

Tess Holliday

Tess Holliday a fülbevalójához igazította strasszköves szemsminkjét, a pici kövecskék látványosan felturbózták az egyébiránt visszafogott színekkel dolgozó sminket.

Tess Holliday (Fotó: Emma McIntyre/Getty Images for The Recording Academy)

Billy Porter

Nem hagyható ki Billy Porter sem a felsorolásból, aki csillogó állólámpának öltözött, sminkjét pedig szépségpöttyöstül annak színeihez igazította.

Billy Porter (Fotó: Frazer Harrison/Getty Images for The Recording Academy)