Krémmánia magazin

10 Valentin-napi apróság, ha meglepnéd magadat valamivel

Lehet rájuk célozgatni, például spontán átküldött cikkek formájában, még hálás is lesz érte életetek párja, hogy tudtukra adjátok, milyen kis figyelmességnek örülnétek a szerelmesek napja alkalmából. Azonban, ha nálatok sem nem dívik a február 14-i örömünnep, miért ne vehetnétek ti a kezetekbe az irányítást és ajándékozhatnátok meg magatokat valamilyen aprósággal a valentin-napi felhozatalból? Hogy mivel, arra mutatunk nektek tíz ötletet, amik bizony nem csak Valentin-napon okozhatnak majd örömöt.

Valentin-napra gyűjtői kiadásban jelent meg az Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture ajakrúzsa, melynek kupakját Monsieur Saint Laurent emblematikus képeslapjai inspirálták. A rúzsból négy új árnyalat található a szerelem kígyóját ábrázoló csomagolásba.

Az INGLOT Freedom System palettája új, szerelmes külsőt kapott, a fehér mellett fekete színben is megtaláljuk a szivecskés sminkpalettát kettő és hat sminktermékre kialakított méretekben.

10 cuki bőrápolóval és fürdőtermékkel (plusz extra díszcsomagolásokkal, szettekkel) rukkolt elő a Lush Valentin-napra, közülük való az eperillatú Love Locket fürdőbomba is, mely apró, pezsgő szivecskéket rejt magában.

Valamilyen új illatot keresel magadnak? Érdemes lehet kipróbálni a Jean Paul Gaultier 2019-es újdonságát, a La Belle parfümöt is, mely egy orinetális-vaníliás illat, amit mindössze három illatjegy alkot: vanília, körte és vetier.

A Bourjois Volume Glamour Big Lashes szexiskedően piros csomagolásával igazi valentinos szépség. A márka legújabb szempillaspiráljának számít, különleges homokóra alakú keféjének köszönhetően az ígéretek szerint intenzív volumenű, fekete pillákat készíthetünk egy pillanat alatt.

 

A Le Mini Macaron szettje nem más, mint egy macaronra emlékeztető LED lámpa, valamint a gélmanikűr elkészítéshez legszükségesebb felszerelések irtó cuki csomagja. A lámpa segítségével mindössze 30 másodperc alatt tökéletesre szárad a körömlakk, méretének köszönhetően pedig könnyen magunkkal vihetjük utazásra, USB töltőjét akár laptopunkhoz is csatlakoztathatjuk. Sőt, még pedikűrözéshez is átalakítható!

Ha csak egy villámgyors körömlakkozásra van időnk, jó szolgálatot tehetnek a Miss Sporty lakkjai, amik ár-érték arányban sok dicséretet kaptak már a Krémmánián. Ezt az igazi piros színt a 1 Minute To Shine családban találjuk, 220-as sorszám alatt.

A Betty Barclay Tender Love parfümújdonság egy virágos gyümölcsös illat, melyben friss, citrusos illatjegyeket, valamint lágy jázmint és fréziát is találunk. Csomagolása abszolút a Valentin-naphoz passzol, pasztellszín szivecskék díszítik dobozkáját.

A Panarom Szerelem illóolaj-keveréke jojobaolaj, édesnarancs illóolaj, bársonyvirág illóolaj, rózsafa illóolaj, valamint damaszkuszi rózsa illóolaj elegye, mellyel a márka ígérete szerint női vonzerőnket erősíthetjük, ha úgy érezzük, hogy a szépséget és nőiességet mélyebben akarjuk megélni.

Az Avon Care tápláló testápoló kakaóvajjal ünnepi csomagolásban várja a Valentin-napot. A testápoló eddig nagyon jó értékeléseket kapott a Krémmánián, 4,94-es átlaggal várja újabb rajongóit.