Krémmánia magazin

4 drogériás szájfény, amik már tucatnyi dicséretet kaptak a Krémmánián

2020 a szájfény éve lesz, a szépségtrendek legalábbis határozottan állítják, a csillogó ajkaknál nincs szebb, elérésükhöz pedig elég némi áttetsző ajakszínező. Hiába tudjuk róluk, hogy pikk-pakk lekopnak, szívesen feldobjuk őket (csak ne ragadjanak brutál módon), hisz akkor sincs nagy különbség, ha fele eltűnik a reggeli kávé végére. Korrigálásukhoz ráadásul tükör sem kell, csak pár villámgyors mozdulat és már csilloghatunk is tovább.

A Krémmánia legnépszerűbb szájfényei rendre a drogériás kínálat remekei, nem véletlenül. Egy ezresért már szuper változatokat találni, például a Catrice Voluminzing Lip Booster Ajakdúsító Szájfényt, melyről azt írtátok, szép színekben érhető el, nem lesznek ragacsosak tőle az ajkak, továbbá kellemes, hűsítő hatása van – bár az optikai tuningból fakadó ajakdúsítás nem mindenkinél mutatkozott meg. Értékelése 4,13.

A Rimmel Oh My Gloss Szájfény sokatok kedvence, ugyanis hidratálja az ajkakat, a színei visszafogottak, inkább a szép csillogás dominál, mely 2-3 órán át is bírja, ha épp nem eszünk, nem iszunk semmit. A szárító matt rúzsok fölé is érdemes kipróbálni, hogy némi plusz ápoláshoz jussanak ajkaink. Értékelése 4,11.

A NYX Butter Gloss egy édes, sütiiízű szájfény, amiből érdemes figyelni a mennyiségre: ha túl sokat viszünk fel, csíkozódat. Valamelyest ragad, de megoszlik a vélemény róla, hogy ez már zavaró-e, mindenesetre a színeire, a fényére nincs panasz. Értékelése 4,66.

Az Avon Luxe Szájfényt többen használjátok szívesen rúzs fölé is, de a sötétebb színek önmagukban sem csak fényt kölcsönöznek az ajkaknak. Picit ragadós, mégis azt írtátok, kényelmes viselni, tartóssága mint általában a szájfényeké. Értékelése 4.