Krémmánia magazin

Új sminkkollekcióval jelentkezett Jeffree Star

Megjelent Jeffree Star legújabb sminkkollekciója, az élénklila csomagolásba bújtatott sminkcuccokra egy emberként kapta fel fejét a net népe – főként annak sminkrajongó tábora. A Blood Lust kollekció nem csak a külsőségekben, de tartalmában is a lila szín köré épült fel, a maga szenvedélyes, glamúros módján.

A kollekció központi eleme, lelke és legfőbb értelme a bonbonos doboz méretű Blood Lust Szemfestékpaletta, mely 18 matt és brutál csillogó, metálos színt rejt. A sötétlila, bársonyborítású palettában a csillogó színekhez egy új formulát dolgoztak ki, amitől az edigieknél is ragyogóbb árnyalatokat kapunk.

A paletta mellett még érkezik a Queen Bitch Mini Velour Liquid Lipstick Set, ami két új árnyalatot is tartalmaz, valamint a The Gloss szájfény is bekerült a kollekcióba, ebből két lilás szín, egy bronzos, egy barackos és egy pinkes-aranyló, extrán csillogó szín közül választhatunk.

A highlighter sem hiányozhat a kollekcióból, ezt az Extreme Frost Highlighter képviseli, amit egy ezütösen ragyogó, Choking On Ice árnyalatban vásárolhatunk meg. A csomagolását ennek sem aprózták el, ékszeres dobozkának beillő, műbőr díszdobozban lapul a termék, amelynek ezüstös fényébe egy kis lilás árnyalat is keveredik.

Végül jöjjenek a kiegészítők, abből sincs hiány, kult csillagos kézi tükre kétféle lila színben is megjelent, valamint kapott egy koronás kistesót is, de vehetünk fém szívószál szettet, táskát, dzsekit, sőt, híres-hírhedt marihuana darálója is kapható lesz lila változatban.

Jeffree Star egy videóban is bemutatta az újdonságokat, melyben azt is elárulta, 2020 elhozza az első JS szempillaspirált is!