Krémmánia magazin

Újdonság: Salt-N-Pepa x Milani sminkkollekció

Sokak álmát váltotta valóra Cheryl James és Sandra Denton, vagyis a Salt-N-Pepa rapcsapat tagjai, akik a Milani márkával közösen mutatják be ízig-vérig a kilencvenes éveket idéző sminkkollekciójukat. A formáció még a nyolcvanas években alakult meg (és vált világhíressé), ők voltak az első női rapbanda (DJ Spinderellával együtt, de ő a sminkkollekció megtervezésében nem vett részt), akik nem csak a zenében alkottak óriásit, de stílusuk komoly nyomot hagyott generációjuk öltözködési és sminkelési szokásán is.

Fotók: milanicosmetics

A sminkkollekció középpontjában a CD-tartóra hasonlító szemfesték- és highlighter paletták állnak, amik mellett egy Lip Kit érkezik két színben – folyékony rúzs helyett azonban normál ajakrúzzsal. A Shoop Lip Kit egy sötét nude árnyalatú ajakrúzst és hozzá illő szájkontúr ceruzát takar, mely állítólag Salt kedvence, míg Pepa inkább a  Push It Lip Kitre szavaz, ami egy igazi vörös árnyalat, olyan, ami ő maga is szívesen visel.

A Salt-N-Pepa Hot, Kool and Vicious Eyeshadow and Highlighter Palette fényes és matt földszíneket, bronzokat tartalmaz, némi pinkes beütéssel és egy dögös sárga árnyalattal megspékelve. Mellette a Salt-N-Pepa Very Necessary Eyeshadow & Highlighter Palette 12 színe közé befértek zöldek, kékek és lilák is a csillogó narancsos-barnás árnyalatok mellé.