Krémmánia magazin

Patikai arcápoló újdonságok: Merz Spezial habkrémek (x)

Új arcápolókkal bővült a Merz Spezial kínálata, melynek termékeit itthon leginkább gyógyszertárakban találhatjuk meg. A Krémmánián a német kozmetikai márka arcmaszkjai számítanak a legnépszerűbbnek, a leg-leg termék pedig a Merz Spezial Drazsé, mely a bőr, a köröm és a haj számára fontos vitaminokat tartalmaz. Hozzájuk csatlakozik most a két újdonság, a Merz Spezial Hialuron Habkrém és a Merz Spezial Kollagén Habkrém.

A Merz Spezial Hialuron Habkrémben fő helyen a hidratáló glicerint és az aloe vera gyulladáscsökkentő hatású kivonatát találjuk, melléjük társul még több más hidratáló és bőrpuhító összetevő, például shea vaj, Sodium Hyaluronate, vagy Acetyl Glucosamine, ami egy bőrben  természetesen is megtalálható hidratáló elem.

A bőrápolót, hasonlóan például a hajhabokhoz, alapos felrázást követően nyerhetjük ki a flakonból. Könnyed állagú, gyorsan felszívódó, a dehidratált bőrt szépen ápolja. Az INCI-t sajnos illatanyagok zárják, mindazonáltal illata enyhe, nem tolakodó.

Akinek nem elég a hialuronos habkrém hidratáló ereje, azok számára a Merz Spezial Kollagén Habkrém lehet a megfelelő. A szárazabb arcbőrt is szépen ápolhatja, a hidratáló összetevők között ott találjuk a kollagén hidrolizált formját, mely remek vízmegkötő tulajdonságú, valamint tartalmaz többféle, a bőr számára hasznos aminosavakat is. Pozitívuma, hogy egy ígéretes C-vitamin származékot, a Sodium Ascorbyl Phosphate-ot is megtaláljuk benne, amely mellé még kapunk E-vitamint is, ők ketten pedig igazán hasznos kis páros arcbőrünk számára.

Állaga ennek a készítménynek is könnyed, mogyorónyi mennyiségű hab elegendő belőle, mely könnyen szétoszlatható a bőrön. Nyom nélkül felszívódik, sminkelni is gond nélkül lehet rá. Illatanyagok az INCI végén itt is megtalálhatók.

A cikk megjelenését a Merz Spezial támogatta.