Krémmánia magazin

Monique Lhuillier divattervező bemutatta első parfümjét

Izgalmas újdonság érkezik a tavaszi szezonra, Monique Lhuillier divattervező hosszú előkészületek után bemutatta első parfümjét, melyet tervei szerint még más kozmetikai újdonságok is követnek majd.

Monique Lhuillier EdP (Fotü: moniquelhuillier.com)

A Monique Lhuillier Eau de Parfum egy virágos illat, amely érthető választás, hisz a dizájner meghatározó stílusjegyei a virágok, melyek már számtalan, különleges formában jelentek meg ruháin. A parfüm lelkét kedvencei adják, a frézia, rózsa és gyöngyvirág illatozik a bergamott mellett, hozzájuk társulnak az ibolya, a pézsma és a pacsuli illatjegyek. Az ígéretek szerint a parfüm édes, de nem túlzóan, olyan, mintha egy gyönyörű bokréta illata lengne körbe.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

So excited to announce my new Monique Lhuillier eau de parfum! This is a dream come true for me. I have wanted to have my own fragrance for over a decade! Over a year ago I started the process with my team and I am so grateful to everyone who helped me make this dream a reality!! I hope you love it as much as I do!! 🌸 xM ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ This airy and luminous fragrance with notes of Sicilian bergamot and freesia evokes the serene feeling of walking through a blooming garden on a fresh, dewy morning. Undeniably floral and romantic with a fresh, yet sensual composition, the fragrance opens with a combination of dewy Hyacinth, Sicilian Bergamot and Cassis followed by redolent Freesia, delicate Lily of the Valley and Centifolia Rose. The scent is rounded out by a warm, seductive blend of Lace Wood, Violet Musks and Sulawesi Patchouli to create a lasting perfume. 🌸🌸🌸🌸 #mlfragrance #moniquelhuillier

Monique Lhuillier (@moniquelhuillier) által megosztott bejegyzés,

A parfüm 100 és 30 ml-s kiszerelésben, valamint parfümtoll formájában is kapható.