Krémmánia magazin

Nem vicc, a FOREO ajándékba adja a Krémmánia egyik legnépszerűbb arctisztító készülékét

Ráadásul nem kell érte vásárolni semmit sem.

A közelgő nemzetközi nőnap alkalmából a svéd FOREO nagy meglepetéssel készült: #PayItForwardWithFOREO kampányuk keretében lehetőséget nyújtanak rá, hogy “megköszönjük azt a bölcsességet, inspirációt, támogatást, amely generációról generációra, nőkről-nőkre száll, s amely formálja a szépségüket” – olvasható a kampány leírásában.

De mit jelent mindez a gyakorlatban?

Nos, azt, hogy megajándékozhatunk valakit – anyukánkat, legjobb barátnőnket, vagy kolléganőnket, akit akarunk – egy FOREO készülékkel. Nincs más feladat, mint egy posztban megjelölni egy olyan hölgyet, aki hatással van az életünkre és egy rövid történetben meséli róla. A FOREO pedig gondoskodni fog a kiválasztott hölgy ajándékáról: a jelölt egy 39 ezer forint értékű LUNA mini 2 arctisztító készüléket kap ajándékba.

Érdeklődtünk a márkánál ezzel kapcsolatban, azt a választ kaptuk, hogy valóban nincs például sorsolás, van azonban egy háromtagú zsűri, aki elolvassa a regisztrációs lapnál leírt történeteket és a legszebbeket, legmeghatóbbakat külön kiemelik. Vagyis, előfordulhat, hogy a jelentkezővel felveszik a kapcsolatot egy kis utómarketing kedvéért, például felkerül a márka weboldalára is a történet. Ez azonban független attól, kap-e az illető készüléket. Azt a készlet erejéig mindenki kap, aki teljesíti a lenti feltételeket. Arról pontos információnk nincs, mekkora ez a készlet, de megnyugtattak, ez most valóban különleges, egyszeri alkalom, ehhez mérten rengeteg kiosztandó LUNA mini 2-vel.

Update: A márka hivatalos állásfoglalása mindehhez: “A FOREO nemzetközi nőnapi kampánya egy különleges kezdeményezés, amely minden nő számára lehetővé teszi, hogy egy jelöléssel köszönetet mondjon egy olyan nőnek, aki hihetetlen hatással van az életére. A kampányunk 2020. március 8-ig tart. Egy dedikált FOREO csapat több ezer, a régióból érkező jelölést dolgozott már fel a kampány kezdete óta. A csapatunk feladata annak ellenőrzése, hogy minden, rendszerünkbe érkező jelölés érvényes legyen. Folyamatosan dolgozunk a jelölések feldolgozásán, illetve a jelöltek megajándékozásán, a készletek erejéig. A felhasználási feltételek részletes leírása ITT elérhető.”

Egész pontosan ezek a részvétel feltételei:

1. Posztolj egy közös fotót magadról és a jelöltedről, akire felnézel és meg szeretnéd ajándékozni egy LUNA mini 2-vel! Töltsd fel a fotót az Instagram vagy Facebook oldaladra, röviden írva arról, hogy ki a jelölt és miért őt választottad. A kampányban való részvételhez mindenképpen használd a @foreo taget és a következő hashtageket: #PayItForwardWithFOREO, #IWD2020, #EachForEqual

2. A posztolás után töltsd ki a jelentkezési lapot  hiánytalanul (minden részét angolul!). Mutasd meg, számodra ki az nő, aki támogatást, boldogságot ad és egy rövid történetben írd meg (ezen a felületen szintén angolul), miért rá esett a választásod. A FOREO készülék hozzád érkezik majd, hogy továbbadhasd Neki, köszönetképpen.

FOREO LUNA mini 2

A kampány 2020. március 1. 12:00-tól 2020. március 8. 11:59-ig fut,  az akció teljes leírása és a jelentkezési lap a FOREO blogján, a MYSA-n olvasható.