Krémmánia magazin

Újdonság: Jimmy Choo rúzsok és körömlakkok

Parfümök már eddig is tartoztak az ikonikus cipőmárka portfóliójába, most azonban úgy tűnik, a Jimmy Choo divatháznál is eljött az idő, hogy tovább terjeszkedjen a kozmetikumok világában. A Christian Louboutin és a Hermés rúzsai után ugyanis megjelent a Jimmy Choo Seduction Collection, mely a parfümök mellett rúzsokat és körömlakkokat is tartalmaz.

Egész pontosan 10 ajakrúzs, 8 körömlakk és 6 parfüm került a limitált kollekcióba, mely a londoni Harrod’s áruházban érhető el. A dizájn meg kell hagyni, szemet gyönyörködtető lett, a rúzsok arany tubusban érkeznek, melyeket egy aranygömb díszít, míg a kupak világos nude és arany színt, valamint szépen ívelt formát kapott. A színeket tekintve a klasszikus vöröstől a lágy nude-ig terjed a színskála, a pitonmintás rúzsok pedig még illatosítottak is, az új, szintén a kollekció részeként megjelenő Jimmy Choo Iris Crush parfüm virágos illatát érezhetjük rajtuk.

A körömlakkok üvegcséje olyan, mint egy szépen metszett kristálygömb, az ecset nyele pedig ugyanazt a nude-arany színpárosítást kapta, mint a rúzsok kupakjai.

A parfümöket illetőel a virágos Iris Crush mellett a Vogue cikke szerint még egy mélyebb illat, az I Want Oud, valamint egy Amber Kiss fantázianevű is megjelenik,  többiről azonban sajnos ezidáig még nincs hír.