Krémmánia magazin

Luxuskollekció nőnapra: Kith X Estée Lauder

A Nemzetközi Nőnap alkalmából az Estée Lauder kozmetikai márka immár másodszor állt össze a Kith streetwear márkával, hogy közös sminkkollekciót dobjanak piacra. A nőnapi luxusszett ajakrúzst, púdert, szempillaspirált és szájkontúrceruzát is tartalmaz, melyeket a Kith egy áttetsző, clutch táskájába csomagoltak.

Kith x Estée Lauder sminkkollekció

A dizájnos doboztáska nem az egyetlen látványos csomagolás, az Estée Lauder Pure Color Envy Lipstick (Kith Red vörös árnyalata került a kollekcióba) ezen kívül is kapott egy arany színű, tükrös dobozkát, de a többi sminktermék is látványos megjelenéssel büszkélkedhet.

A Double Wear kollekcióból még a szettbe került a zsíros arcbőrön is jól működő Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Matte Powder Foundation púder, ezúttal szögletes dobozkában, az Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place Lip Pencil szájkontúrceruza univerzális, fehér Clear árnyalatban, valamint az Estée Lauder Double Wear Zero Smudge Lengthening Mascara szempillaspirál is.

A kollekció március 7-től lesz elérhető online, a Kith weboldaláról. Ára 150 font, vagyis nagyjából 60 ezer forint lesz.