Krémmánia magazin

Az AVON higiénés csomagokkal segíti a koronavírus járvány miatt leginkább veszélyeztetett helyzetben lévő Tanácsadóit

A világjárványra való tekintettel az AVON saját eszközei révén nyújt segítséget a leginkább veszélyeztett életkorban levő Tanácsadói számára, így megkezdte több mint 150 ezer alapvető személyi higiénéhez kapcsolódó, nélkülözhetetlen termék kiszállítását közel 30 ezer család számára.

Az AVON egyik legfontosabb, szívből jövő küldetése, hogy nap mint nap elismerje és támogassa Tanácsadói munkáját. Ez az elhivatottság a mostani nehéz, bizonytalanságokkal teli időszakban még inkább fontos, ezért döntött úgy a vállalat, hogy saját eszközeivel nyújt segítséget. – olvasható a márka sajtóanyagában. A mai naptól az AVON ingyenes szállítmányokat indít a régió minden országába, hogy a legveszélyeztetettebb, korcsoportba tartozó Tanácsadók alapvető higiénéhez kapcsolódó szükségleteit támogassa.

Fotó: Scott Eells/Bloomberg via Getty Images

A márka erre a célra 150 ezer terméket készített össze, amelyből csak Magyarországon 60 ezer terméket küldenek ki. A vállalat célja, hogy ezek a csomagok a következő napokban, hetekben eljussanak a régióban élő, összesen 30 ezer családhoz. A leginkább veszélyeztetett korosztályba tartozó tanácsadók a 4-5 termékből álló csomagot saját címükre kiszállítva kapják kézhez, így sem az alapvető higiénés termékek beszerzése, sem pedig a csomag átvétele miatt nem kell az otthonukat elhagyni.

„Hiszünk benne, hogy az AVON több, mint egy szépségápolási termékeket forgalmazó vállalat. Egy család, egy közösség vagyunk. Odafigyelünk egymásra, mert vállalatunk legnagyobb értéke az emberi kapcsolatokban, a törődésben rejlik – mondta Radeczky Zoltán, az Avon Pannónia Csoport ügyvezető igazgatója. „Most, a koronavírus okozta, megpróbáltatásokkal teli időszakban is elsődleges feladatunknak tekintjük, hogy tanácsadóink megőrizzék egészségüket és biztonságban tudhassák szeretteiket, családjukat. Amíg a körülmények engedik, a csomagok kiszállítását folyamatosan végezzük az érintett tanácsadóinknak.”