Krémmánia magazin

Kendermagolajas újdonságok – Yamuna HEMP

Új arc- és testápoló újdonságokkal jelentkezett a Yamuna, melyek az elmúlt szezonok egyik legfelkapottabb összetevője, a kendermagolaj hatékonyságára építik tudásukat. Öt bőrápolót tartalmaz a termékcsalád, egy arckrémet, egy univerzális balzsamot, egy testápolót, valamint egy masszázsolajat és egy szappant.

A Yamuna HEMP Kendermagolajos arckrém a hozzáadott kendermagolaj mellett Omega 3 és Omega 6 zsírsavakat is tartalmaz, a készítmény nyugtatja, táplálja és hidratálja a bőrt. Minden bőrtípusra megfelelő lehet, állaga könnyed, az ígéretek szerint javítja a szövetek vízmegkötő képességét és segít az ekcéma tüneteinek enyhítésében is. Babassu olajat, shea vajat és hialuronsavat is tartalmaz.

A Yamuna HEMP Kendermagolajos balzsam egy gazdag textúrájú, könnyen felszívódó balzsam, melyet használhatunk testre, kézre, könyökre, sarokra, vagyis testünk minden olyan pontjára, ahol bőrünk kirepedezett, száraz és a testápolónk nem hoz igazán javulást – a kézmosástól sebesre száradó kezekre is érdemes lehet kipróbálni. A kendermagolaj mellett shea vajat, babassu olajat, betaint és tápláló növényi összetevőket tartalmaz.

A Yamuna HEMP Kendermagolajos növényi masszázsolaj egy jellegzetes illatú, könnyen és gyorsan beszívódó masszázsolaj. Az ígéretek szerint a benne található kendermagolaj fokozza a bőr elaszticitását, ezáltal feszesebbé, rugalmasabbá teszi azt. Javítja vízmegkötő képességét és hosszantartó hidratáltságot biztosít. Omega 3 és Omega 6 zsírsavakat ez a készítmény is tartalmaz, többszörösen telítetlen zsírsav tartalmának köszönhetően táplálja a bőrt.

A HEMP Kendermagolajos testápoló kellemesen kesernyés illatú bőrápoló, melyben a márka kedvelt növényi alapjait a kendermagolajjal ötvözte. Extra száraz bőrre is megfelelő lehet a készítmény bőrápoló ereje, mégis könnyen és gyorsan beszívódik.

A HEMP Kendermagolajos növényi szappan egy lágyan habzó készítmény, a hozzáadott Kendermagolaj, a benne található Omega 3 és Omega 6 zsírsavaknak köszönhetően nem csak kézmosáshoz, de zuhanyzáshoz is megfelelő lehet, az ígéretek szerint ugyanis nyugtatja, táplálja a bőrt.