Krémmánia magazin

ESSIE – A világhírű körömlakk márka Magyarországra érkezett

Az amerikai márka, az Essie körömlakkjai igazi kultikus kedvencek, a velük készített manikűrök fotóival tele van a közösségi média és a hírességek körében is osztatlan a sikere: Hailey Bieber, Lady Gaga és Selena Gomez is parádézott már Essie körömlakkal a körmein vörös szőnyeges eseményeken, II. Erzsébet királynő pedig igazi márkahű fogyasztónak számít, állítólag már hosszú-hosszú évek óta a Ballet Slippers árnyalattal festi körmeit, de Katalin heregné és Meghan Markle is ugyanezen márka, ugyanezen árnyalatát viselte az esküvője napján.

Az Essie körömlakkmárka megérkezett Magyarországra. (Fotó. dm.hu)

Nos, mostantól mi is e boldog kis kompánia tagjai lehetünk, az Essie márka ugyanis bekerült a DM kínálatába és legnépszerűbb árnyalatai 2199 forintért akár online is elérhetőek.

Essie Weingarten, a márka alapítója első, 12 árnyalatból álló körömlakk kollekcióját csaknem negyven évvel ezelőtt, 1981-ben mutatta be Las Vegasban. Először csak a helyi táncosok köreiben vált ismertté a márka, majd nekik köszönhetően egyre keresettebbé vált egész Amerikában. 2012-ben érkezett meg a tengerentúlról Európába, most pedig elérkezett az idő, hogy nekünk se kelljen külföldi oldalakról rendelgetni az Essie lakkokat.

A Krémmánián is 140-nél jár már az alapváltozatra érkezett vélemények száma, amelyek alapján a színek 2 vagy 3 rétegben mutatnak a legszebben, tartósságukat tekintve pedig megoszlik a vélemény, valakinél csak 2 napot bírt, másnál 4-5 napig is szép volt, lepattogás nélkül. Értékelése jelenleg 4,03-on áll, kíváncsian várjuk, miként fog ez változni most, hogy egyszerűbbé vált kipróbálni őket.