Krémmánia magazin

A legjobb kiegészítők a napsugarak mellé: Wooden Spoon bio napozók (x)

Végre itt az igazi tavasz, enyhülnek a korlátozások, lekerülnek a pulóverek, több időt tölthetünk a szabadban. Tudtátok, hogy a napfény az egyik legjobb hangulatjavító és feszültségoldó? Ráadásul a napsugarak hozzájuttatnak az immunrendszerünk megfelelő működéséhez szükséges D-vitaminhoz is.

Ilyenkor jól jön a Wooden Spoon Bio Superfood napozó olaj, organikus uborkamag-, málnamag és fekete kömény olajokkal, amelyek tartós barnaságot biztosítanak a bőr kényeztető táplálásával. Mindemellett óvatosnak kell lennünk az UV sugárzás miatt és ez a gyerekekre fokozottan érvényes.

Wooden Spoon Bio Superfood napozó olaj
Wooden Spoon Bio Superfood napozó olaj

Mutatjuk, hogy mire figyelj a naptej választásnál:

  • válassz széles spektrumú bio fényvédőt: ez az UVA és az UVB sugarak ellen is véd. Az UVB elleni védelmet az SPF (faktor) szám jelöli, az UVA elleni védelmet pedig külön jelölik a csomagoláson;
  • legyen vízálló: sokáig pancsolhatunk, utána is védi a bőrünket;
  • használj fizikai fényvédőt: a bőr felületére kenve azonnal hatnak és visszaverik a sugarak zömét;
  • készüljön 100%-ban természetes összetevőkből: ha neked sem mindegy, milyen anyagok jutnak a bőrödön keresztül a vérkeringésbe, akkor mindenképp a természetes és bio fényvédőket keresd!

Tökéletes választás a Wooden Spoon bio naptej és testápoló SPF50 készítmény: akár a legérzékenyebb gyerek és felnőtt bőrt is védi, nem tartalmaz káros összetevőket, tartósítószereket, színezékeket, kőolaj-származékokat! Évek óta az egyik legtisztább napozó termék, legyen szó akár családi vízparti nyaralásról, biciklitúráról, kirándulásról, kicsiktől a nagyokig magas fényvédelmet biztosít.

Wooden Spoon bio naptej és testápoló SPF30 és SPF50 fényvédelemmel
Wooden Spoon bio naptej és testápoló SPF30 és SPF50 fényvédelemmel

Ráadásul a Wooden Spoon bio készítmények vásárlásával nemcsak természetes és egészséges termékeket használsz, hanem a környezetet sem terheled egy percig sem: a magyarországi forgalmazó CO2 semleges családi vállalkozás, így egyedülálló módon a teljes működése 100%-ban környezetbarát!

A cikk a Wooden Spoon támogatásával készült.