Krémmánia magazin

Újdonság: Wayne Goss ajakrúzsok

Wayne Goss fogalom a szépségiparban, a brit sminkmester már hosszú évek óta a YouTube egyik legismertebb és legelismertebb vloggere, köszönhetően nem csak tehetségének, de annak is, hogy hitelesen képviseli az általa fontosnak tartott értékeket.

Úgy gondolja, mindenkinek joga van a legjobb minőségű sminktermékekhez hozzájutni, épp ezért különös gonddal készítette el a 2013-ban megjelent sminkecseteinek bevezetését is, amik végül népszerűek is lettek. Hosszú évekig mégsem lehetett hallani róla, hogy tovább bővítené márkáját, így mindenkit meglepetésként ért, hogy a napokban egy rúzskollekció látott napvilágot.

Ajakrúzsokat, szájfényeket és szájceruzákat tartalmaz Wayne Goss vadiúj sminkkollekciója.
Ajakrúzsokat, szájfényeket és szájceruzákat tartalmaz Wayne Goss vadiúj sminkkollekciója. (Fotó: beautylish)

Az újdonságokról a sminkmester persze egy videót is készített, amit már csak amiatt is érdemes megnézni, hogy lássátok, mekkora örömmel, őszinte lelkesedéssel beszél az újdonságokról, melyek kidolgozásában az elejétől a végéig részt vett, nem csak a nevét adta egy kész rúzspakk eladásához.

Három ajakszínező jelent meg, a The Luxury Cream Lipstick egy krémes, selymes textúrájú ajakrúzs, melyből 10 nagyon szép, nagyon viselhető árnyalatot találunk; semmi extremitás, csupa jól kihasználható szín és finish. Melléjük érkeztek a The High Shine Gloss szájfények, összesen 7 árnyalatban, valódi fénylő fedést és enyhe színezést nyújtva az ajkaknak, épp csak annyit, hogy könnyen felvihető legyen mindenféle cécó nélkül. Az ajakszínezők mellé társulnak még a The Essential Lip Pencil szájceruzák, amelyek között könnyen találhatunk megfelelő árnyalatút, bármelyik rúzst vagy szájfényt is választjuk.

Az újdonságokról Michele Wang vlogger részletes teszvideót osztott meg, melyben jól láthatjátok, hogy mutatnak az egyes árnyalatok és mik az első tapasztalatok velük kapcsolatban.